ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ο Χάρης Μάλλιος αφήνει τον Διομήδη Άργους και μετακομίζει στη γαλλική Νανσί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 π.μ. | | | |
χάντμπολ
Ο Χάρης Μάλλιος αφήνει τον Διομήδη Άργους και τη Handball Premier, για να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στη γαλλική Νανσί.

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Χάρης Μάλλιος, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και του Διομήδη Άργους να μετακομίζει στη Γαλλία για να αγωνιστεί για τη Νανσί, ομάδας της κατηγορίας Proligue (Α2).

Ο 35χρονος πλέι μέικερ δήλωσε μέσα από τη σελίδα του Διομήδη Άργους: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλη την οικογένεια του Διομήδη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια αυτό ήταν για μένα, οικογένεια.

Ούτε στιγμή δεν στάθηκαν εμπόδιο σε αυτό το νέο ξεκίνημα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου, ήταν πάντα δίπλα μου και με υποστήριζαν. Η ομάδα είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου, οι άνθρωποι που τη διοικούν, και όλοι όσοι στέκονται δίπλα και τρέχουν για την ομάδα.

Από το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο μέχρι και τον τελευταίο εθελοντή που εργάζεται και φροντίζει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στην ομάδα. Εύχομαι ο Διομήδης μας να συνεχίσει τη σταθερή ανοδική πορεία που έχει.

Τα λόγια και τα ευχαριστώ είναι φτωχά για όλον αυτό τον κόσμο που γέμιζε την κερκίδα και με έπαιρνε κ μένα και όλους τους συμπαίκτες μου από το χέρι στα δύσκολα. Που με στήριζε με την αγάπη του και τη θετική του ενέργεια. Σας αγαπώ το ίδιο και εγώ να το ξέρετε.


Το τελευταίο μεγάλο μου ευχαριστώ στα μικρά μου Λυκάκια που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με το μέλλον του Ελληνικού Χάντμπολ και να μοιραστώ μαζί τους πολλές όμορφες και έντονες στιγμές. Θα σας παρακολουθώ και θα σας καμαρώνω να μεγαλουργείτε. Αντίο δε θα πω, δεν ταιριάζει σε μια οικογένεια. Καλή αντάμωση».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ