ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συναντήθηκε με την οικογένεια της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της στο Ξυλόκαστρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | |
Παναγιώτης Νίκας
Σε σύσκεψη στο Ξυλόκαστρο, μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου.


Στην εν λόγω σύσκεψη, αναζητήθηκαν τρόποι υποστήριξης της οικογένειας της εργαζόμενης του πιο πάνω δήμου -η οποία έχασε τη ζωή της πρόσφατα εν ώρα υπηρεσίας-, με τον περιφερειάρχη να τηρεί την σχετική δέσμευση που είχε κάνει προς την εν λόγω οικογένεια πριν λίγες ημέρες, στο Ξυλάκαστρο, μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία στην οποία ο Π. Νίκας παρέστη.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης -την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι της οικογένειας της άτυχης εργαζόμενης και των ρομά της περιοχής-, αποφασίστηκε να στηριχθεί η συγκεκριμένη οικογένεια και ειδικότερα τα 5 ορφανά παιδιά, τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά, με το δεύτερο να αφορά ιδιαίτερα σε θέματα ενοικίου, σίτισης και σχολικών ειδών.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι σε 20 ημέρες θα επισκεφθεί εκ νέου το Ξυλόκαστρο για να διαπιστώσει την εξέλιξη εφαρμογής των πιο πάνω αποφάσεων, αλλά και για να συναντήσει αντιπροσωπεία ρομά της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ