ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την μαφιόζικη εκτέλεση στην Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. | |
Καλαμάτα
Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές για τη μαφιόζικη εκτέλεση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας με θύμα έναν 47χρονο μοτοσικλετιστή.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση και με το οποίο διέφυγαν οι δράστες εντοπίστηκε στις Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ έχουν γίνει και προσαγωγές ανθρώπων που ίσως να μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (20/01) στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Πώς έγινε το "χτύπημα"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και έκλεισαν τον δρόμο στο θύμα που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Ο ένας κατέβηκε και ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι, πετυχαίνοντας όπως όλα δείχνουν αρτηρία.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Οι δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ