ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Παραιτήθηκε η Σπυριδούλα Σπανού από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Την παραίτησή της υπέβαλε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών αργά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου η Σπυριδούλα Σπανού, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών.

Η κ. Σπανού παραιτήθηκε επίσης και από μέλος  του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΑΡΜ, ενώ δήλωσε πως παραμένει στη θέση της ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο λόγος της απόφασής της κυρίας Σπανού είναι συνδεδεμένος με την υπόθεση της Eurologic, την λογιστική εταιρεία του συζύγου της και για την οποία μετά από καταγγελίες για πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ο Δήμος Άργους Μυκηνών διέκοψε την συνεργασία του άμεσα, ενώ η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια για το κατά πόσο αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες και ποιοι φέρουν την ευθυνη.

Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία κατηγορία ή υποψία κατηγορίας που να βαραίνει την κ, Σπανού και ο λόγος της παραίτησης της έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο ώστε να μην υπάρχουν σκιές στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η επιστολή παραίτησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κ. Σπανού:






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ