ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Σε εγκάρδιο κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερυθρού Σταυρού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στον Πολυχώρο Απόλλων, κτήμα Βασιλείου, στο Κεφαλάρι Άργους, μέσα σε ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντωνίου Αυγερινού.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός απηύθυνε χαιρετισμό, στέλνοντας ευχές για υγεία, χαρά και ευημερία, δράπτοντας παράλληλα την ευκαιρία για να επισημάνει την αναγεννητική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ανακτώντας με σταθερά βήματα σε γερές βάσεις την αίγλη του παρελθόντος στην Ελληνική κοινωνία .
Κατόπιν, η Πρόεδρος του Τμήματος, κα Αναστασία Τριανταφύλλου, στο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την παρουσία του, την αμέριστη υποστήριξη και αναγνώρισή του, στο ανθρωπιστικό έργο που παρέχει το Περιφερειακό Τμήμα στη τοπική κοινωνία και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους παρευρισκόμενους για την ένταξη μελών και νέων εθελοντών στην Ερυθροσταυρική οικογένεια.
Στην κοπή της πίτας του Τμήματος παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, και κ. Ανδρέας Πουλάς, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Α και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Α. Πρόεδρος και μέλη του Π.Σ Ε.Ε.Σ Τρίπολης, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, εθελοντές, μέλη και φίλοι του Τμήματος. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ