ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Από Ναύπλιο και Άργος στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Εκδήλωση
 Με την παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργου Καββαθά, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και με αντιπροσωπείες από Σωματεία Εστίασης Νομών της Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρικη Αγορά Καλαμάτας, ένας χώρος που επιλέχτηκε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου για να συμβολίσει τη σχέση του πρωτογενούς τομέα με την εστίαση.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του ΣΚΕΑΚ υποδέχτηκαν ακόμη τον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ανδρέα Τσουκαλά, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Βαγγέλη Ξυγκώρο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματέιων μεσσηνίας, Γιώργο Καπερώνη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Γιώργο Εγγλέζο κ.ά

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος σε δελτίο Τύπου για την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, “η δυναμική που έχει ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. σε πανελλήνιο επίπεδο αποδεικνύεται από την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Γεώρ. Καββαθά ο οποίος αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την διοργάνωση, αναφέρθηκε με στοιχεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης και η μικρή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και εκπρόσωποι του Αστυνομικού διευθυντή και του Λιμενάρχη Καλαμάτας, αρχές που σχετίζονται όλες με την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης.
Η ξεχωριστή δυναμική παρουσία αντιπροσωπειών των Συλλόγων εστίασης της Πελοποννήσου επιβεβαιώνουν την άψογη συνεργασία του κλάδου σε περιφερειακό επίπεδο. Παραβρέθηκαν από Ν. Αχαΐας ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Τάσος Γιατράς, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεωρ. Κούλης και ο Γραμματέας κ. Παν. Ματθαιόπουλος. Από Ν. Αρκαδίας ο Πρόεδρος κ Πάρης Κατσικερός και ο Γραμματέας κ. Βασίλ. Αθανασιάδης, από Ν. Λακωνίας ο Γραμματέας Σπ. Σελίμος, ο Ταμίας Θεοδ. Μέγγος, τα μέλη Ν. Ζάβρας και Χρ. Κασδαγλάνης. Από Ν. Αργολίδας ο Πρόεδρος της εστίασης Ναυπλίου κ. Σπύρος Αφίφης και ο Πρόεδρος της εστίασης Αργούς κ. Σπύρος Λαζάρου, από Ν. Ηλείας ο Πρόεδρος της εστίασης Πύργου κ. Νικ. Τζαμαλής και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασ. Σιγούρος.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την προσφορά τοπικών εδεσμάτων και δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων. Η Βασιλόπιτα περιλάμβανε δύο φλουριά και οι τυχεροί κέρδισαν δώρα προσφοράς των αδελφών Κυρίμη για ένα διήμερο στο Ιστορικό ξενοδοχείο «Κυρίμαι» στο Γερολιμένα και των εκπαιδευτηρίων Μπουγά για μία εκπαιδευτική υποτροφία στο «ΙΕΚ Ορίζων».
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική προσφορά και στήριξη των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τα καταστήματα Αφοί Αθανασίου, την οινοποιεία Astir Οινομεσσηνιακή, την εταιρεία Ήχος και φως του κ. Χρ. Συκά, την Ένωση Μεσσηνίας και τον Γιάν. Πάζιο, το catering Κουκούτση, τα φυτώρια Καψαμπέλη, το VW Bar και τον Ηλία Χασανάκο, το διακοσμητή Βαγγ. Σαραντόπουλο, τη γραφίστρια Εβίτα Παπασιδέρη, τη φωτογράφο Κάλλι Κολόζη και τα κορίτσια της υποδοχής μας Ρίτα Αναγνώστου και Ευαγγελ. Σώκαλη. Φυσικά τους κ. Μπουγά ΙΕΚ Ορίζων και τα αδέρφια Κυρίμαι για τα δώρα τους”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ