ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί στο καφέ "Ναυσικά" στο κέντρο του Τολού.
Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γ. Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ν. Αναστασίου, κα.
Ο δήμαρχος μας Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:
 
«Είμαστε εδώ σήμερα για να αναγνωρίσουμε το έργο ενός πολύ σημαντικού συλλόγου, του συλλόγου επαγγελματιών Τολού. Γνωρίζουμε όλοι ότι διαχρονικά ο σύλλογος αυτός , όχι απλά δρα καθ όλη την διάρκεια του χρόνου αλλά είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος , με σχέδιο και πρόγραμμα για το αντικείμενο το οποίο έχει στόχο να βοηθάει τον τόπο. Μια από τος λέξεις που διέπουν τον δημο, είναι η λέξη συνεργασία. 
Η συνεργασία έγινε φανερή σε όλους. Σε όλες τις δράσεις συμμετέχουν, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, ο Πολιτιστικός σύλλογος, ο Αθλητικός σύλλογος , ο σύλλογος Αλιέων , ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Τολού. 
Αυτό σημαίνει πως όλοι εδώ μια αγκαλιά, παλεύουμε για τον τόπο.
Να ευχηθώ καλή χρονιά στην πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου, να είναι δυνατοί, δημιουργικοί, εργατικοί όπως είναι. Δυστυχώς η απώλεια του Πήτερ την περασμένη χρόνια, δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις σε αυτούς που ήταν συνοδοιπόροι του, να κάνουν πραγματικότητα και τα δικά του όνειρα που ξέρετε ότι ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος πρέπει να λειτουργεί για τον τόπο του.
Εμείς από την πλευρά μας ξέρετε πως είμαστε δίπλα σας, δουλεύουμε παρα πολύ ώστε το Τολό να αποκτήσει τις υποδομές, που μπορούν μετά να αποτελέσουν εφαλτήριο για να γίνει ο τουριστικός προορισμός που όλοι θέλουμε να φτάσει κάποια στιγμή και αυτό γίνεται με έργα εκατομμυρίων.
Υπάρχει η ευτυχής συγκυρία, αύριο να ξεκινάει ένα έργο που μαζί έχουμε σχεδιάσει, μαζί έχουμε προχωρήσει και μαζί θα υλοποιήσουμε και είναι η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου, της Σέκερη και της Μπουμπουλίνας.
Νομιζω πως όλες οι δράσεις όλων των συλλόγων του Τολού, δείχνουν τον δρόμο για το πως πρέπει να λειτουργούμε στις κοινότητες και σε όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Συνεργασία , συνέργεια και προσφορά.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ , να είστε καλά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ