ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Δ. Κωστούρος: Έρχεται η ασφαλτόστρωση στο τμήμα Αγία Ελεούσα - Λευκάκια μετά την αλλαγή αγωγού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | | |
Δ. Κωστούρος
Για τα οδικά τμήματα Αγία Ελεούσα - Λευκάκια και Αγία Ελεούσα - Πυργιώτικα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε βίντεο.

Ο κ. Κωστούρος επισήμανε πως το τμήμα Αγία Ελεούσα - Λευκάκια είναι ένα πολύ προβληματικό κομμάτι του οδικού δικτύου, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο τμήμα Αγία Ελεούσα - Πυργιώτικα.

Ο  Δήμαρχος Ναυπλιέων μεταξύ άλλων ανέφερε πως, λόγω αστοχίας υλικού σε έργο της ΔΕΥΑΝ στα συγκεκριμένα τμήματα πριν από το 2012, οι βλάβες είναι τόσο συχνές και σοβαρές που οι υπηρεσίες δεν μπορούν ούτε να το επισκευάσουν.

Καταλήγοντας ο κ. Κωστούρος φτάνοντας στο σήμερα και στο τι κάνει ο Δήμος για το συγκεκριμένο οδικό τμήμα, εξήγησε πως η ΔΕΥΑ Ναυπλίου έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια και έχει δημοπρατηθεί το έργο, έτσι ώστε να γίνει η αλλαγή του αγωγού στο τμήμα Αγία Ελεούσα - Λευκάκια και στην συνέχει θα γίνει η ασφαλτόστρωση.

Στο τμήμα Αγία Ελεούσα - Πυργιώτικα η ΔΕΥΑΝ έχει ξεκινήσει έργο για την αλλαγή του αγωγού ώστε και εκεί να γίνει μετά η ασφαλτόστρωση.

Δείτε παρακάτω τι ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ