ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Απέραντη θλίψη στην Αργολίδα - Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Σάκη Σαράντη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | | |
Σάκης Σαράντης
Θρήνος και απέραντη θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας ο ξαφνικός θάνατος από ανακοπή μέσα στο γήπεδο του Δρεπάνου του ποδοσφαιριστή Θεοδόση (Σάκη) Σαράντη.

Ο Σάκης Σαράντης ήταν 45 χρονών, οικογενειάρχης και έπαιζε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο σε ομάδες τοπικού πρωταθληματος της Αργολίδας όπως το Τολό, τα Ίρια, το Παναρίτη και τον Προίτο.

Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Αργολίδας, ανάμεσα στις ομάδες του Προίτου και του Εθνικού Τολού, όταν ο Σάκης κατέρρευσε από ανακοπή.

Το γήπεδο πάγωσε, ενώ συναθλητές του και από τις δυο ομάδες έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Στον χώρο του γηπέδου κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο Νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ηταν αργά.

Ο αθλητικός κόσμος της Αργολίδας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την είδηση του χαμού του Σάκη Σαράντη, καθώς όλα αυτά τα χρόνια μόνο φίλους έκανε από όποια ομάδα και αν πέρασε.

Ο Σάκης όπως το φώναζαν όλοι, ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας καθώς διατηρούσε κατάστημα με τουριστικά είδη στο κέντρο του παλιού Ναυπλίου επί της οδού Σταϊκοπούλου για αρκετά χρόνια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου στις 4:00μ.μ., ενώ η σορός θα βρίσκεται στο Ναό στις 3:30μ.μ..

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ