ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Παράπονα του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου από την διαιτησία στον αγώνα με τη Ρόδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Οι Ροδίτες επικράτησαν με 2-0 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και επέστρεψαν χωρίς παρέα στο ρετιρέ, αφού την ίδια ώρα ο Αιολικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Α.Π.Σ. Πάτραι.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά προηγήθηκε με το… καλημέρα, ωστόσο μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Στο β’ ημίχρονο, τα «ελάφια» ανέβασαν την απόδοση τους, πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ψιμόπουλος, Τρόκα, Νικολόπουλος (43 λ.τ. Μαντικός), Κανταρτζής, Σουλάι (89’ Μάγκας), Βογιατζής, Γκίνο, Τζουανάκης (69’ Στεργίου), Μουζακίτης (89’ Τσανάκου), Κάμπα, Μπαρμπαρούσης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Γκουριώτης, Καπλατζής Χ., Τριμπόνιας, Μούγιος (85’ Λέρμας), Κουιμελής, Παπαϊωάννου, Χατζησοφρωνίου, Μερκούρης (76’ Καλογεράκης), Γεωργίου (85’ Δαρδάνης), Λαθούρης (82’ Παπαγεωργίου).

Η ανακοίνωση και τα παράπονα του Φοίνικα:

«Κύριε Σταύρου, θα μπορούσατε να είστε ο πρωταγωνιστής του αγώνα με μία ακριβοδίκαιη διαιτησία κι όχι να «κλέψετε» τις εντυπώσεις με τον μη καταλογισμό φαουλ και κόκκινη κάρτα έξω από την περιοχή από τον αμυνόμενο της Ρόδου στη φάση του όγδοου λεπτού στον ποδοσφαιριστή μας Λαθουρη,και για την επόμενη φάση μαρκάρισμα αμυντικού στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργίου που έφευγε μόνος του προς την εστία της αντιπάλου ομάδος, επίσης κόκκινη κάρτα.

Δυστυχώς δεν ήταν η μοναδικες στιγμες που αδικήσατε τον Φοίνικα στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζουμε η ανάπαυλα να σας ηρεμήσει και να βλέπετε τα πράγματα όπως συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο» Ντροπή!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ