ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Πικρία στον Αχιλλέα Φιχτίου από την συμπεριφορά των αντιπάλων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | | |
Ποδοσφαιρική ομάδα
Μετά από δύο σερί νίκες με τις ομάδες των, Θύελλα Λιμνών (με σκορ 3-0) και Αναγέννησης Αγ.Ανδριανού (με σκορ 1-2) η ομάδα του Αχιλλέα Φιχτίου ηττήθηκε για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος από την γειτονική ομάδα του Αστέρα Μπόρσα με το βαρύ σκορ 3-0!! 

Συνήθως σε τέτοια αποτελέσματα στον ηττημένο φταίνε διαιτησίες, ενώσεις ίσως και ο ουρανός που είναι μπλέ, εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα των κύριων Αθανασίου Ν., Αργυροπούλου Α. και Καπετάνιου Αθ.Π. για την άψογη διαχείριση ενός δύσκολου παιχνιδιού όπως επίσης στον κ. Νενεκούμη Χ. για τον ορισμό της!!! 

Η πικρία που μας μένει είναι από τη συμπεριφορά των αντιπάλων οι οποίοι μας αντιμετώπιζαν σαν εχθρούς,προκαλώντας με τον οποιοδήποτε τρόπο και παίζοντας επικίνδυνα, με αποκορύφωμα τη φάση στην οποία ο τερματοφύλακας μας είναι πεσμένος κάτω έπειτα από χτύπημα, με τη μπάλα να είναι στα πόδια του Καπετάνου Σ. , να φωνάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές "βάλτο βάλτο"! 

Θα θέλαμε εδώ να δώσουμε συγχαρητήρια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά της φωνές κάποιων συμπαικτών του έβγαλε τη μπάλα πλάγιο!!Μοιραζόμαστε την ίδια καφετέρια,το ίδιο γήπεδο και πολλοί από αυτούς έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας επί σειρά ετών!!! 

Πραγματικά λυπούμαστε για όλη αυτή τη συμπεριφορά καί συνεχίζουμε να διατηρούμε αυτό το προφίλ και τη νοοτροπία που μας χαρακτηρίζουν σε όποιο γήπεδο κι αν έχουμε περάσει τόσα χρόνια!!!

Για το αποτέλεσμα φταίμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και ΟΠΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !!!!

Αχιλλέας Φιχτίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ