ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος: Θα συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές μας στο δρόμο της συνέπειας, της αλήθειας και της προσφοράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος
Φίλες και Φίλοι
Από το 2014 που η δημοτική μας παράταξη «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων έχουν γίνει πολλά που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου από άκρη σε άκρη.

Έργα υποδομής, αναπλάσεις, κατασκευές νέων σχολείων, αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων, καθαριότητα, πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, φεστιβάλ, συνέδρια, περιβάλλον, κοινωνική πολιτική, μαζί και με άλλες πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις που συνεχώς αναλαμβάνουμε οδήγησαν στη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας ζωής του Δήμου με σεβασμό πάντοτε στην ιστορική ταυτότητα, στην πολιτιστική κληρονομιά και στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Ότι έχουμε καταφέρει είναι το αποτέλεσμα ενός εμπεριστατωμένου και ώριμου προγραμματισμού.
Ακολουθούμε το τρίπτυχο σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και στο τέλος ανακοινώνουμε. Δεν κοροϊδέψαμε και δεν παραπληροφορήσαμε. Δεν γίναμε ποτέ ανακόλουθοι των πράξεων μας γιατί κάτι τέτοιο δεν παράγει έργο.

Έχουμε φτάσει στο σημείο ο Δήμος μας να βιώνει υψηλή τουριστική ανάπτυξη, μεγάλη αναγνωρισιμότητα διεθνώς, προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, επιτυχία στην εκμετάλλευση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για νέα έργα με μεγάλη απορροφητικότητα των αντίστοιχων κονδυλίων.

Δεν σταματάμε εδώ. Όραμα, σχέδιο, εμπειρία , γνώση και ικανότητα αποτελούν την εγγύηση για τα επόμενα βήματα της Επόμενης Μέρας των Ενεργών Πολιτών. Των πολιτών που ενδιαφέρονται και δεν αδιαφορούν , των πολιτών που συζητούν και δεν δημαγωγούν , των πολιτών που προτείνουν εφαρμόσιμες λύσεις και δεν ονειροβατούν , των πολιτών που πράττουν και δεν συκοφαντούν!

Εργαζόμαστε καθημερινά να έχουμε ουσιαστικές προτάσεις, πρακτικές λύσεις και απτά αποτελέσματα.
Λάθη και παραλείψεις έχουν βέβαια υπάρξει αλλά τα αντιμετωπίζουμε. Δεχόμαστε την καλόπιστη και δίκαιη κριτική που χαρακτηρίζεται από εμπεριστατωμένο λόγο με τεκμηριωμένες προτάσεις για το καλό του τόπου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε όχι για τους εαυτούς μας αλλά γιατί αγαπάμε το τόπο μας.

Όσο για εκείνους που εμφανίζονται με μοναδικό σκοπό την τοξικότητα, τον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα στο δημόσιο διάλογο τους απαντάμε ότι δεν αξίζει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και στους πολίτες της μια τέτοιου είδους τακτική. Απαντάμε με επικοινωνία με ενημέρωση με λογοδοσία με αιτιολόγηση και πληροφόρηση.
 
Απορρίπτουμε το λαϊκισμό, την συκοφαντία, την παραπλάνηση , το πολιτικό και όχι μόνο ψέμα και την παραπληροφόρηση από οπουδήποτε κι αν προέρχονται.
 
Τα αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει.
 
Η προσπάθεια να εξυπηρετήσουν όπως πάντα τα ατομικά τους συμφέροντα εις βάρος του ιστορικού μας τόπου θα αποτύχει παταγωδώς.

Εμείς θα συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές μας στο δρόμο της συνέπειας, της αλήθειας και της προσφοράς δίπλα στον πολίτη, για τον πολίτη."

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ