ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Σε λειτουργία το Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Αναστασίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. | | |

Άγιος Αναστάσιος ο Ναυπλιεύς
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγ. Αναστασίου Ναυπλίου με μεγάλη χαρά σας ενημερώνει ότι επί τέλους το υπόγειο του ναού ανακαινίσθηκε κι έτσι, από τον περασμένο Ιούνιο, λειτουργεί το Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - "Η Γέννησις του Τιμίου Προδρόμου" - που γιορτάζει στης 24ης Ιουνίου.

Παράλληλα δε διαμορφώθηκε πολύ μεγάλη αίθουσα, κατάλληλη για τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου του ναού με τη δυνατότητα ποικίλων πνευματικών εκδηλώσεων.

Ήδη με το νέο εκκλησιαστικό έτος λειτουργεί για όλους το «Αρχονταρίκι» κάθε Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία με την ευθύνη του ιερέα του ναού π. Κων. Οικονόμου. Ομιλία και συζήτηση επί των Αναγνωσμάτων της ημέρας και άλλων πνευματικών θεμάτων. Προσφέρεται δε καφές και κεράσματα.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στο χώρο αυτό αναλαμβάνουμε τη μέριμνα της προσφοράς "συλλυπητήριου καφέ" σε κηδείες και όλη τη διαδικασία για την τέλεση μνημοσύνου των κεκοιμημένων αδελφών μας.

Παρακαλούμε η συνεννόηση να γίνεται με την Δ.Επιτροπή τηλέφωνο 6939533070

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας στην υλοποίηση των έργων, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στις πνευματικές εκδηλώσεις του ναού προς "Δόξαν Θεού" και πνευματικής ωφέλειας του καθενός μας.

Σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά και σας περιμένουμε με χαρά στον Αγ. Αναστάσιο.

Εκ της Διαχειριστικής Επιτροπής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ