ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ναύπλιο: Ευχαριστήριο μήνυμα από το Μ.Π.Σ. του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών προς το Φουγάρο για τη δωρεά του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | | |
Φουγάρο
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Επιστημονική Υπεύθυνη την Ομότιμη Καθηγήτρια, κυρία Άλκηστις Κοντογιάννη θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Φουγάρο που είναι αρωγός στις δράσεις του ΠΜΣ και ειδικά την κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου, την ιδιοκτήτρια αυτού του χώρου τέχνης και ζωής, για την πολύτιμη προσφορά βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. 

Τα παιδικά βιβλία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών των εγκλείστων, των Καταστημάτων Κράτησης Ναυπλίου και Κορυδαλλού και τα βιβλία ενηλίκων για τον έγκλειστο πληθυσμό του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης.

Είναι τόσο σπουδαία η πράξη αυτή, που θα φέρει μόνο χαμόγελα και ευτυχία τόσο στα παιδικά πρόσωπα που δεν έχουν κοντά τους γονείς τους λόγω του εγκλεισμού και πιθανότατα να μην έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν βιβλία, όσο και στους ίδιους τους έγκλειστους που έχουν δείξει ιδιαίτερη φιλαναγνωσία, ξοδεύοντας δημιουργικά τον «νεκρό» χρόνο της φυλακής.

Ευχαριστούμε θερμά το Φουγάρο που στηρίζει ένα έργο χρόνων που υλοποιείται στο Αγροτικό Κατάστημα Τίρυνθας και στα Καταστήματα Κράτησης Ναυπλίου, Κορυδαλλού και Τρίπολης μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος και της κυρίας Κοντογιάννη. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ