ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Τι αναφέρει ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Φιχτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. | | |
Ποδοσφαιρική ομάδα
Για το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στο ματς, αγνοούσε όμως το γκολ και έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 . 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη και στο 58' έπειτα από όμορφη συνεργασία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά - ψαράκι του Κωνσταντίνου Γεώργα  . 

Στο 75' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έγινε το 2-0 για την ομάδα μας , με τον Φάνη Αντωνόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και να εκτελεί υποδειγματικά με μονοκόματο σουτ τα δίχτυα του αντιπάλου . 

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Δημήτρης Γεώργας  ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, αφού πρώτα είχε περάσει άμυνα και τερματοφύλακα.

Με λύπη μας διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αχιλλέα Φιχτίου για εχθρική αντιμετώπιση (;) από μεριάς μας. 

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν η ομάδα μας τήρησε fair play πετώντας την μπάλα εκτός γηπέδου, έπειτα και από προτροπή συμπαικτών και προπονητή, όταν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας βρέθηκε πεσμένος εκτός εστίας έπειτα από σύγκρουση. Στο τέλος του ματς οι παίχτες των δυο ομάδων δώσανε τα χέρια και τα συγχαρητήρια για το όμορφο ντέρμπι στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. 

Η ομάδα μας μάλιστα, σε ένδειξη σεβασμού προς τον Αχιλλέα Φιχτίου ,επέτρεψε να είμαστε φιλοξενούμενοι στην αντίστοιχη αγωνιστική του πρώτου γύρου,ώστε να κάνουν "εγκαίνια" στο νέο γήπεδο, παρά την κλήρωση που μας έβγαλε γηπεδούχους. 

Αυτά τα γεγονότα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φιχτίου δεν εκπροσωπεί τους ίδιους τους παίχτες αλλά εξωγηπεδικούς παράγοντες που επιδιώκουν εχθρικό κλίμα μεταξύ των 2 γειτονικών χωριών. 

Ακόμα και για το γήπεδο , ισχυρίζονται πως είναι δικό τους, όπως και τα αποδυτήρια, απαιτώντας όλη την εβδομάδα πριν το ματς να είναι αυτοί στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και εμείς στων φιλοξενούμενων. 

Μια ανακοίνωσή τους που δεν επιτρέπει "αντίθετα" σχόλια , τα οποία και σβήνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. 

Για πάσα αμφιβολία, το ματς βιντεοσκοπήθηκε και από τις 2 ομάδες και από μεριάς μας είναι διαθέσιμο για όποιον το ζητήσει.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι εκεί σε κάθε ματς, τους δικούς μας ανθρώπους, που μας δίνουν κίνητρο να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό .

Επόμενη αγωνιστική : Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα - ΑΟ Προσύμνης στο γήπεδο των Φιχτίων την Κυριακή 29/01 και ώρα 11:00 .
 
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ