ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Η απάντηση του ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Ναύπλιο για την καταγγελία ομόφυλου ζευγαριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
Ναύπλιο
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η καταγγελία για γνωστό εστιατόριο στο Ναύπλιο που φέρεται να έδιωξε ομόφυλο ζευγάρι, επειδή ήταν ιδιαίτερα… διαχυτικό.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι οι πελάτες ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά του ζευγαριού και γι’ αυτό τους έδιωξαν και μάλιστα, υποστήριξε πως το κίνητρο δεν ήταν ρατσιστικό, καθώς στο παρελθόν έχει συμβεί το ίδιο και με ετεροφυλόφιλο ζευγάρι. Είπε ακόμη ότι τους… συγχωρεί και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το ζήτημα:

«Ούτε τα παιδιά φωνάξανε, όταν τους είπανε να φύγουνε, φύγανε, δεν μας δημιούργησαν πρόβλημα, ούτε και δημιουργήθηκε όλο αυτό που έχει γίνει. Είχαμε τους πελάτες οι οποίοι πολύ ευγενικά μου ζήτησαν να σταματήσω αυτό και ο νεαρός ο άλλος που μου έκανε την παρατήρηση ήταν ευγενικότατος. Μου είπαν “αν δεν μπορέσετε να κάνετε κάτι, θα φύγουμε. Και τα παιδιά δεν είναι ότι αντιμίλησαν, κανένας δεν αντιμίλησε» και πρόσθεσε: «τους έγινε σύσταση, μας αποκάλεσαν ρατσιστές και τους είπαμε ότι πρέπει να φύγετε γιατί δημιουργείτε πρόβλημα στον χώρο. Και τα παιδιά σηκώθηκαν και φύγανε, δεν τους είπαμε κάτι. Όλη αυτή η διάσταση που έχει πάρει τώρα, δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει».

«Παρόλα αυτά εγώ δεν θα το συνεχίσω. Έγινε μια παρεξήγηση όπως γίνεται σε κάθε εστιατόριο, έχουν γίνει σε πάρα πολλά εστιατόρια διάφορες παρεξηγήσεις, όχι τέτοιου είδους. Την παρατήρηση που έκανα στα παιδιά την είχα κάνει και σε κανονικό ζευγάρι, σε ετερόφυλο ζευγάρι όταν είχε παρεκτραπεί. Δεν σημαίνει ότι έχω κάνει παρατήρηση μόνο στη μια πλευρά. Εγώ θέλω σεβασμό στον χώρο που βρίσκεσαι. Έχει χαθεί πλέον ο σεβασμός στην καθημερινότητά μας» πρόσθεσε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ