ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ο Σωτήρης Σούχλας εξελέγη νέος Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. | | |
Σωτήρης Σούχλας
Ο μέχρι πρόσφατα Αντιδήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Σωτήριος Σούχλας εξελέγη ως αντικαταστάτης του αείμνηστου Σπύρου Πολλάλη, στη θέση του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Οι σύμβουλοι της παράταξης του εκλεγέντος δημάρχου συνήλθαν σε Ειδική Συνεδρίαση και εξέλεξαν με μυστική ψηφοφορία και με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των συμβούλων του συνδυασμού το νέο Δήμαρχο.

Από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


“Σύμφωνα με την κείμενη ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 60 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει), οι σύμβουλοι της παράταξης του εκλεγέντος δημάρχου συνέρχονται σε Ειδική Συνεδρίαση και εκλέγουν με μυστική ψηφοφορία και με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των συμβούλων του συνδυασμού, έναν από αυτούς, ως Δήμαρχο. Στην συνέχεια, η απόφαση ελέγχεται από τον αρμόδιο Επόπτη Ο.Τ.Α., ο οποίος εκδίδει απόφαση ως προς τη νομιμότητα της.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας.

Με απόλυτη πλειοψηφία τα 7 εκλεγμένα μέλη της παράταξης ‘Νέα Πνοή’ επιλέξαμε ως νέο Δήμαρχο τον κ. Σωτήριο Σούχλα τιμώντας τόσο την πρόθεση του εκπλιπόντος δημάρχου να δώσει βήμα στη νέα γενιά, όσο και την εμπιστοσύνη που ο ίδιος επέδειξε στον στενό του συνεργάτη.


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ακαδημαϊκή μόρφωση, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά που επέδειξε ο κ. Σούχλας όλα τα προηγούμενα χρόνια δίπλα στον Σπύρο Πολλαλη αποτελούν τα εχέγγυα για την ολοκλήρωση του μεγαλόπνοου έργου της δημοτικής αρχής.

Η ορκωμοσία του νέου Δημαρχου θα πραγματοποιηθεί μετά την επίσημη έγκριση από τον αρμόδιο φορέα”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ