ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ο Δήμος Ερμιονίδας και η Κοινότητα Κρανιδίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. |
δοξολογία νέου τους
Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κρανίδι, τελέσθηκε η Θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ακολούθησαν η περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Βασιλείου και η Δοξολογία για το Νέο Έτος.
Έπειτα, το απόγευμα της Κυριακής 1ης Ιανουαρίου 2023, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινότητας Κρανιδίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Κρανιδίου, σε ένα κλίμα εγκάρδιο με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πανοσιολογιώτατο π. Χριστόφορο Καραβία με τη συνοδεία της εξαιρετικής χορωδίας των Ιεροψαλτών, ενώ ακολούθησε η ομιλία και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλο και η κοπή της πίτας της Κοινότητας Κρανιδίου και ο σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Ν. Αντώνιοζα.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ., Ι. Ανδριανός, Ι. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γνώσης, ο Πολιτευτής κ. Γ. Γαβρήλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ., Τ. Αντωνοπούλου, Σ. Αντουλινάκης, Δ. Κουτούβαλης και Γ. Πιτσάς, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων & Επιχειρήσεων του Δήμου Ερμιονίδας κ.κ. Α. Μπίμπας, Γ. Τσεγκής, Μ. Φλωρής, Π. Μέξης και Β. Πραχαλιά, οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Κοινοτήτων κ.κ. Κ. Κόκκαλης, Ε. Προσίλη και Ν. Ελένης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Κρανιδίου κ.κ., Κ. Μανωλόπουλος και Π. Βλαχογιάννης. Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν Εκπρόσωποι Συλλόγων & Φορέων του Δήμου μας, καθώς και πλήθος κόσμου.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε την Βράβευση των μαθητών του Γενικού Λυκείου & Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου για τα έτη 2020,2021 και 2022, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η Εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη νέα γενιά, που όπως τόνισε και στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, «Είναι μια ηθική επιβράβευση, μια οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της, ίσως σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη χώρα μας… Είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς και το μέλλον της Ερμιονίδας μας!»

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός, κα Σπυριδούλα Βλαχοπούλου.
Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσια κεράσματα από τον Δήμο Ερμιονίδας και τις ανταλλαγές ευχών για μια Καλή και Ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά.

Καλή & Δημιουργική Χρονιά σε όλους τους Δημότες μας και σε όλο τον Κόσμο!

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ