ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Κοντός - Λυκοσκούφης: Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και τα νομικά του πρόσωπα είχαν αναθέσει απευθείας συμβάσεις στην Eurologic

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
Χθες ο κ.δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ανακοίνωσε τη διακοπή συνεργασίας του Δήμου μας με την εταιρεία λογιστικής υποστήριξης EUROLOGIC IKE, λόγω καταγγελιών προερχόμενες από το Δήμο Αχαρνών, σύμφωνα με τις οποίες η παραπάνω εταιρεία έχει προσκομίσει πλαστή φορολογική ενημερότητα. 

Παρόλα αυτά, ο κ.δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμο μας δεν έχει ζημιωθεί από τις συναλλαγές με την εν λόγω εταιρεία. 

Δεν απάντησε όμως στο ερώτημα αν καλώς ή κακώς ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα είχαν αναθέσει απευθείας συμβάσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία. 

Δεν απάντησε επίσης στο ερώτημα αν γνώριζε τις φορολογικές διαφορές της εταιρείας αυτής και αν ήλεγξε την φορολογική της ενημερότητα ο ίδιος αλλά, και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων, οι οποίοι υπέγραψαν τις απευθείας αναθέσεις με την εταιρεία αυτή.

Ο κ. δήμαρχος δεν είπε αν εκτός από τη λογιστική διαχείριση του Δήμου, τη λογιστική διαχείριση της ΔΕΥΑΑΡΜ, τη λογιστική διαχείριση της ΚΕΔΑΜ, τη λογιστική διαχείριση της ΑΡΓΩ Α.Ε., τη λογιστική διαχείριση της Κοινωνικής Μέριμνας, τη διαχείριση του δημοτικού κολυμβητηρίου, την διαχείριση του Κοινωνικού γυμναστηρίου τι άλλο έχει δοθεί με απευθείας ανάθεση στην παραπάνω εταιρεία;

Οι υπογράφοντες τις απευθείας αναθέσεις προς την παραπάνω εταιρεία έχουν κάθε λόγο να κοιμούνται ήσυχοι;

Υ.Γ.: Επιπλέον, ο κ.δήμαρχος δεν έχει ακόμα απαντήσει στο «προφητικό» ερώτημα μας από τις 30-12-2022, σχετικά με το πλήθος των απευθείας αναθέσεων του Δήμου μας και των νομικών του προσώπων προς την εταιρεία EUROLOGIC IKE.

Νίκος Κοντός - Γιάννης Λυκοσκούφης. 
Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Άργους Μυκηνών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ