ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών για την παύση συνεργασίας με την εταιρεία Eurologic

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | | |
Δήμος Άργους Μυκηνών
Aμέσως μόλις περιήλθε σε γνώση μας καταγγελία, υποψηφίου Δημάρχου σε δήμο της Αττικής, περί προσκόμισης σε αυτόν πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων από εταιρεία η οποία είχε συνάψει συμβάσεις και με το δικό μας Δήμο , όπως και με πολλούς άλλους δήμους ανά την Ελλάδα καθόσον τυγχάνει μία εκ των πλέον γνωστών και έμπειρων στη διαχείριση των λογιστικών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ζητήθηκε με το με αριθμό πρωτ. 1211/20.1.2023 έγγραφο του Δημάρχου ( το οποίο και επισυνάπτεται) η διενέργεια ελέγχου σε όλα τα εντάλματα πληρωμής που αφορούν το εν λόγω πρόσωπο. 

Συνάμα δόθηκε εντολή σε περίπτωση που διαπιστωθεί οτιδήποτε μεμπτό να διαβιβασθεί άμεσα στις εισαγγελικές , δικαστικές και οποιεσδήποτε άλλες αρμόδιες αρχές .

Για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης ήδη διενεργείται έλεγχος και σε περίπτωση που διαπιστωθεί το οτιδήποτε το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη . Αναφορικά με το ουσιαστικό σκέλος της υπόθεσης θα πρέπει, για άλλη μια φορά, να επισημανθεί ότι έχουν τηρηθεί στο έπακρο όλες οι αναληφθείσες συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας προς το Δήμο μας ενώ μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο καμμία σύμβαση δεν πρόκειται να ανανεωθεί και παύει η συνεργασία με το εν λόγω πρόσωπο .

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό από τα προαναφερόμενα φυσικά και δε περιμέναμε από την αντιπολίτευση να μας υποδείξει τι πρέπει να κάνουμε . Κινηθήκαμε άμεσα και με γνώμονα , όπως πάντα, την διασφάλιση των συμφερόντων των δημοτών μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ