ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

"Δυνατή Πόλη Ξανά": Δεν δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα για την Eurologic

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | | |
Δημοτική Παράταξη Δήμου Άργους - Μυκηνών
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους – Μυκηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να λάβουν γνώση οι Δημότες για την υπόθεση της εταιρίας ΕUROLOGIC I.K.E. του κου Βασίλη Λαμπρακάκη, η οποία έχει πάρει πλέον πανελλήνιες διαστάσεις, γίναμε αποδέκτες για ακόμη μία φορά αφ’ ενός της αποποίησης των πολιτικών ευθυνών από την πλευρά του Δημάρχου για το μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει και εφ΄ ετέρου της μοναδικής στα χρονικά μεροληπτκής συμπεριφοράς του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος έκανε τα πάντα προκειμένου να μην ακουστεί η άποψη της αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα δεν δόθηκαν απαντήσεις, όσο και εάν προσπαθήσαμε στα ακόλουθα ερωτήματα :

· Ποιο το συνολικό ποσό των συμβάσεων που έχει συνάψει ο κος Βασίλης Λαμπρακάκης μέσω της εταιρίας EUROLOGIC Ι.Κ.Ε. ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρία στην οποία συμμετέχει αυτός ή συγγενικό του πρόσωπο, με το Δήμο Άργους – Μυκηνών, με τα Νομικά Πρόσωπα, καθώς και τις επιχειρήσεις του Δήμου ?

· Γιατί κρίθηκε αναγκαίο εκτός από την υπηρεσία λογιστικής εξυπηρέτησης του Δήμου να ανατεθεί στον κο Βασίλη Λαμπρακάκη ουσιαστικά η οικονομική διαχείριση τόσο του Δήμου όσο και των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων, όπως επίσης και η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και του Δημοτικού Γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα τελικά να του δοθούν τα κλειδιά λειτουργίας του Δήμου και να μην πραγματοποιείται καμία δαπάνη ή υπηρεσία εάν προηγουμένως δεν είχε λάβει γνώση ο ίδιος ?

· Πόσοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί από εταιρίες του κου Βασίλη Λαμπρακάκη και απασχολούνται στο Δήμο, και πόσοι από αυτούς είναι υποψήφιοι με την παράταξη του κου Καμπόσου ?

· Ποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμαρχος προκειμένου να ενδυναμώσει με εξειδικευμένο προσωπικό τις Υπηρεσίες του Δήμου, Οικονομικές, Διοικητικές, Τεχνικές καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις προκειμένου να μην έχει ο Δήμος την ανάγκη εταιριών όπως αυτή του κου Βασίλη Λαμπρακάκη ?

Είμαστε βέβαιοι και πεπεισμένοι ότι για όλα τα ανωτέρω, υπάρχει πολιτική ευθύνη και την έχει εξ’ ολοκλήρου και ακέραιη ο κος Καμπόσος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ