ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Reunion στο Ναύπλιο για τα μοντέλα των '90s (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | |
Νόνη Δούνια
 Λάμψη, επιδείξεις μόδας, υπέροχα ρούχα και φωτογραφίσεις σε περιοδικά που γίνονταν talk of the town -τα 90s ήταν μια χρυσή δεκαετία για τη μόδα και η περίοδος όπου μεσουράνησαν τα διασημότερα super models.

Μεγάλο μέρος όλης αυτής της επιτυχίας ήταν και τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μόντελινγκ, που άνθισε επίσης εκείνα τα χρόνια, με τις Ελληνίδες καλλονές να κάνουν μεγάλη καριέρα τόσο στην χώρα μας , όσο και στο εξωτερικό.

Εκτός, όμως, από την δουλειά φαίνεται πως είναι και πολύ καλές φίλες, έχοντας αναπτύξει δυνατές προσωπικές σχέσεις, αφού όπως είδαμε από μία πρόσφατη ανάρτηση στον λογαριασμό της Ρέας Τουτουνζή έκαναν το δικό τους reunion και βρέθηκαν για εκδρομή στο Ναύπλιο.

Νόνη Δούνια, Κάλλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδη, Κορίνα Στεργιάδου, Εύη Αδάμ και Μάνια Ντέλου συναντήθηκαν στο Νάυπλιο και έκαναν την δική τους επανένωση.

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Μάνια Ντέλου στα Instagram Stories όλες τους παραμένουν λαμπερές και όμορφες, χωρίς να έχουν χάσει τίποτα από την φρεσκάδα και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.
Ποιος δεν θυμάται την χρυσή εποχή της ελληνικής μόδας; Μιλάμε φυσικά για την δεκαετία του 90 και τις αρχές των 00s, όταν η βιομηχανία της μόδας άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία και στην χώρα μας με τους Έλληνες σχεδιαστές να κυκλοφορούν τις πιο επιτυχημένες συλλογές τους και να διοργανώνουν εντυπωσιακά shows.

Τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μόντελινγκ συναντήθηκαν ξανά και το instagram γέμισε χαμόγελα, θυμίζοντας μας άλλες εποχές αφού ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από το reunion που έκαναν στο Ναύπλιο.

«Beware of the exes» σημείωσε με χιούμορ η Ρέα Τουτουνζή στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας ένα επικό βίντεο όπου όλες μαζί κάνουν ένα μίνι catwalk στους δρόμους του Ναυπλίου.

Πηγή: https://www.bovary.gr/faces/my-best/reunion-gia-ta-agapimena-montela-ton-90s

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ