ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Αργολίδα: Βελτιωμένος ο καιρός - Παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες - Πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 16/2

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | |
Ηλιοφάνεια
Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Αργολίδα με τον ήλιο μετά από μέρες να κάνει την εμφάνιση του και να αλλάζει την διάθεση μας. 

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά και τα βόρεια 4 με 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη τιμή της στα δυτικά και τα νότια θα φτάσει στους 12 με 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 9 με 11 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι τοπικά ισχυρός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή 12-02-2023

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα Δωδεκάνησα το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα βορειοανατολικά. Από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και βαθμιαία θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας ασθενείς χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν, στα πελάγη 4 με 6 και τη νύχτα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 8 με 9 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα 13-02-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια και πιθανώς τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά - ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πρόγνωση για την Τρίτη 14-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με ασθενείς βροχές στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Προοπτική για την Τετάρτη 15-02-2023 και την Πέμπτη 16-02-2023

Στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα της Τετάρτης, μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ