ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ναύπλιο: Στην εξάδα του 16ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών η Εθνική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. | |
αθλήτριες
Η εθνική ομάδα χάντμπολ των νεανίδων προκρίθηκε στην εξάδα του 16ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος γυναικών που διεξάγεται στο Ναύπλιο. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την τρίτη θέση στον Β΄ όμιλο, επικρατώντας της Τυνησίας με 20-16 (10-4, 7-7, 3-5). 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου θα μεταφέρει στο νέο γκρουπ που θα δημιουργηθεί δύο βαθμούς, τους οποίους κέρδισε απέναντι σε Ρουμανία και Τουρκία. Υπενθυμίζεται ότι στα χθεσινά παιχνίδια της, η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε 28-22 (9-8, 7-8, 12-6) από τη Ρουμανία και 19-17 (7-4, 5-9, 5-6) από την Τουρκία.

Η εθνική πήρε από το σημερινό παιχνίδι 3,5 βαθμούς (δύο για τη νίκη, έναν για την επικράτησή της στην πρώτη περίοδο και μισό για την ισοπαλία στη δεύτερη περίοδο), ενώ η Τυνησία πήρε 1,5 βαθμό (μισό για την ισοπαλία στη δεύτερη περίοδο και έναν για τη νίκη στην τρίτη), κατετάγη 4η στον όμιλο και θα αγωνιστεί πλέον για τις θέσεις 7-9 της διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μενέλαος Δανήλος, δήλωσε: «Ήταν μία νίκη ψυχολογίας. Θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας να κερδίζουν. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό κάναμε λάθη επιπολαιότητας και δεν καταφέρνουμε να βρούμε τη σωστή επιλογή, όταν χρειάζεται να βάλουμε το γκολ. Έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα ματς για εμάς είναι ένα μεγάλο σχολείο για τη συνέχεια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ