ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ο 21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου με τερματισμό το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | | |
Δρομικό αθλημα
Στις 10 το πρωί από την παλαιά Εθνική Οδό Άργους - Τριπόλεως στο ύψος του παλιού εστιατορίου "Αρδάμης" δόθηκε η εκκίνηση με την συμμετοχή 700 δρομέων για τον 21ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου , που είναι αφιερωμένος στον εμπνευστή, δημιουργό και πρωτεργάτη του αγώνα επί σειρά 20 ετών, Παναγιώτη Παπαβασιλείου.
Τον αγώνα συνδιοργανωνουν ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ο αγώνας έχει 15,3 χλμ. απόσταση διαδρομής και τερματισμό στο λιμάνι του Ναυπλίου στο ύψος του κολυμβητηρίου, με  χρονικό όριο τερματισμού τις 3 ώρες (μέχρι τις 13:00) ενω οι απονομές ειναι προγραμματισμένες στις 12:30.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα αναρτώνται τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης καθώς και σε δρομικές ιστοσελίδες.

Έπαθλα θα δοθούν στους 6 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 6 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ το ηλεκτρονικό Δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν τις επόμενες ημέρες να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του αγώνα
Παράλληλα φέτος για πρώτη φορά η διοργάνωση περιελάμβανε και περιπατητική διαδρομή 6,5 χλμ  στο  MONOΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΜΩΝΗΣ στον τόπο όπου ο Ηρακλής πραγματοποίησε τον δεύτερο άθλο του, την Λερναία Ύδρα.
Εκεί οι συμμετέχοντες πεζοπόρησαν στον παραθαλάσσιο χωριό των Μύλων Αργολίδας, έναν πολύ σημαντικό χώρο, με μεγάλη πολιτισμική ιστορία, και παράλληλα διαδρομές φυσιολατρικού κάλλους, στο φράγκικο κάστρο "Κιβέρι", στο λόφο του Ποντίου.
 Η διαδρομή ξεκινά και καταλήγει στο ποτάμι της μυθικής Λέρνης, την Αμυμώνη, με τα κρύα νερά του ποταμού. Επίσης επισκέφθηκαν  και τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο των Μύλων, τον προϊστορικό οικισμό της Λέρνης, έναν από τους παλαιότερους οικισμούς της Ελλάδας! Μια διαδρομή στη φύση και την ιστορία του τόπου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ