ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Κραυγή αγωνίας πατέρα 2 παιδιών για τα νοσοκομεία της Αργολίδας χωρίς παιδίατρο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | | |
Mega
Ο Κώνσταντίνος Κουβαράς, πατέρας δύο παιδιών, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» και κατήγγειλε πως δεν υπάρχει κανένας παιδίατρος στα δύο νοσοκομεία του νομού Αργολίδας.

Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι του δήμου Αργολίδας.

Πατέρας δύο παιδιών, αναγκάστηκε να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να καταδειχθεί το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή της Αργολίδας.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε στο MEGA πως δεν υπάρχει κανένας παιδίατρος στα δύο νοσοκομεία του νομού. Υπάρχει μόνο μία παιδίατρος στο νοσοκομείο του Ναυπλίου η οποία από τον τεράστιο όγκο που έχει να διαχειριστεί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα περιστατικά.

Οι γονείς αναγκάζονται με αυτόν τον τρόπο να πάνε ρα παιδιά τους στο νοσοκομείο της Τρίπολης, και κατά περίπτωση να μείνουν και εκεί εάν χρειάζεται το παιδί τους νοσηλεία.

Ο κ. Κουβαράς, πατέρας δύο παιδιών, 4 και 7 ετών αντίστοιχα μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως ούτε ιδιώτη γιατρό πλέον βρίσκει στην περιοχή και αναγκάστηκε να μεταφέρει το παιδί του στην Τρίπολη.

«Τους τελευταίους μήνας ένιωσα ότι ήμουν στο έλεος του Θεού. Τις περισσότερες φορές που χρειάστηκα γιατρό για τα παιδιά μου δεν βρήκα. Για περιπτώσεις γονέων που το παιδί τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Τρίπολη ή στο Παίδων, μπορεί να θυμηθεί κάτι φοβερό. Έμαθα πριν από λίγο καιρό ότι ένα παιδάκι με σπασμούς εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, δεν υπήρχε παιδίατρος στην εφημερία και έπρεπε να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στην Αθήνα με συνοδεία παιδιάτρου. Δηλαδή εάν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς συνέβαινε κάτι, ο γιατρός θα έπρεπε να το επαναφέρει», ανέφερε αρχικά.

«Παρενέβη ο εισαγγελέας Ναυπλίου προκειμένου να βρεθεί άμεσα ιδιώτης παιδίατρος για να συνοδεύσει το παιδί. Εμείς έχουμε ιδιώτη παιδίατρο αλλά ο φόρτος εργασίας τους είναι τεράστιος, έχουν «καεί». Ο άνθρωπος μία φορά μας είπε πως δεν μπορούσε γιατί είχε «καταρρεύσει». Έχω μάθει να με ενδιαφέρει η πράξη. Ήταν μία συμβολική κίνηση για να δημοσιοποιηθεί το γεγονός. Έχουμε δύο νοσοκομεία του Άργους και του Ναυπλίου», συμπλήρωσε ο κ. Κουβαράς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ