ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Εκπαιδευτικοί από τη Λιθουανία επισκέπτονται το 4ο Δημοτικό Σχολείο και την πόλη του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 μ.μ. | |
Erasmus ΚΑ210 Sca.C.H.
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου υλοποιεί το πρόγραμμα Erasmus ΚΑ210 Sca.C.H. (Share your Culture with masterpieces of great artists, scientists and your rich cultural Heritage.)


Τη Δευτέρα 13-2-2023 έως την Παρασκευή 17-2-2023 υποδεχόμαστε στην πόλη μας και στο σχολείο μας εκπαιδευτικούς από τη Λιθουανία. Η επίσκεψη περιελάμβανε κι εκπαιδευτικούς από τα Άδανα της Τουρκίας οι οποίοι δυστυχώς δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν, λόγω της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τους.

Οι συνάδελφοι Λιθουανοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που έχουν γίνει στο σχολείο μας από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Θα επισκεφθούν το Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο της Αργολίδας και το ελαιοτριβείο «Μελά». Επίσης θα ξεναγηθούν στο Ναύπλιο (Παλαμήδι, μνημεία κ.α.), στην Επίδαυρο, στις Μυκήνες και στην Αθήνα.

Θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο, την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαρία Ράλλη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Δημήτρη Σίδερη και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Θεοδόση Καραμάνο.

Η Διευθύντρια του 4ου Δ.Σ. Ναυπλίου
Τζανή Γεωργία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ