ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης “Το Ναύπλιο των περιηγητών”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | |
“Το Ναύπλιο των περιηγητών”
Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Το Ναύπλιο των περιηγητών» (δίγλωσση έκδοση) με έκπτωση 40% καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Στην Έκδοση αυτή ο αναγνώστης καλείται σε ένα διαχρονικό ταξίδι στην πόλη του Ναυπλίου και στην ευρύτερη περιοχή της μέσα από τα κείμενα και τα έργα των περιηγητών. 

Για το Ναύπλιο, που χάρη στις φυσικές ομορφιές και στην ιστορία του αποτελεί αγαπημένο προορισμό των ταξιδιωτών από τον 16ο αιώνα έως σήμερα, έχουν διασωθεί μία πλούσια σειρά χαρακτικών, αλλά και μεγάλος αριθμός πρωτότυπων ζωγραφικών έργων. 

Η ιστορικός τέχνης Αφροδίτη Κούρια παρουσιάζει όψεις και πτυχές της εικονογραφίας και της ιστορίας της πόλης μέσω του πλούσιου εικονογραφικού υλικού που κοσμεί τις σελίδες του βιβλίου. 

Πρόκειται για χαρακτικά έργα, για υδατογραφίες και για ελαιογραφίες που ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές, καθώς και σε ελληνικά και σε γερμανικά μουσεία. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: infopolitismos@alpha.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2442.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ