ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στις παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Βιωματικό εργαστήριο
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου, κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας, Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος, και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΣ Harvard, Δρ. Χρήστος Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου προσκαλούν εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: "Βία στο σχολείο – εκφοβισμός. Ας το συζητήσουμε, για να το σταματήσουμε».

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων(ΔΟΠΠΑΤ), η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αργολίδας, και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard.

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νικολάου Μαζαράκη» του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, Πανεπιστήμιο Harvard, και διοργανώνεται με αφορμή την 6η Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αργολίδας, Δρ. Βασίλης Πολύδωρος, θα κάνει εισαγωγική εισήγηση στο θέμα με αφορμή το νέο σχέδιο Νόμου: «Ζούμε αρμονικά – Σπάμε τη σιωπή».

Συντονίστρια του βιωματικού εργαστηρίου θα είναι η Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Εφηβικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ