ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Δυναμικό παρών και μήνυμα νίκης στην κοπή πίτας της παράταξης "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | |
βασιλόπιτα
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον πολυχώρο «Αλέξανδρος» ο επικεφαλής της παράταξης  «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα» και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού μας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Βρίσκονταν όλοι εκεί Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Προέδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των Τοπικών Συμβουλίων νέοι υποψήφιοι της παράταξης «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα» δίνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νικηφόρα πορεία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κωστούρος στον χαιρετισμό του ανέφερε:
Στη σημερινή συγκέντρωση για την κοπή της πίτας της Δημοτικής μας Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» δώσατε με το δυναμικό παρών σας το μήνυμα της Νίκης. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συγκλονιστική σας ανταπόκριση, τον παλμό και την αγάπη σας.
Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί μέσα από πολύ δουλειά και με συλλογική προσπάθεια καταφέραμε όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος προς το καλύτερο.
Ευχαριστώ και εκείνους που αν και αγωνίστηκαν στο πλάι μας για τους δικούς τους λόγους δεν θέλησαν να συνεχίσουν τον κοινό αγώνα μας. Καλωσορίζω όμως και τους νέους συνοδοιπόρους που με όρεξη, φρέσκιες ιδέες και αγάπη για τον τόπο μας συστρατεύονται στο όραμα μας για μια νέα νικηφόρα πορεία.
Είμαστε η δημοτική παράταξη που ο ενεργός πολίτης αποκτά νόημα και αξία.
Είμαστε η μοναδική επιλογή για την συνέχιση του έργου και του οράματος αλλά και για την προστασία της επόμενης μέρας του Δήμου Ναυπλιέων.
Προχωράμε δυναμικά μπροστά με πνεύμα συνεργασίας, με κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση με πλήρη διαφάνεια και ουσιαστική λογοδοσία. Υιοθετούμε ένα νέο μοντέλο Διοίκησης με απτά, ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Όλοι μαζί για το καλύτερο, έχοντας ως όραμα έναν Δήμο Ναυπλιέων σύγχρονο, φιλικό και λειτουργικό με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συμπολίτες μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ