ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Γαβρήλος: Η Αργολίδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή παρουσία και φωνή στη Βουλή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. | | |
Γιώργος ΓαβρήλοςΣε δήλωσή του ο  Γιώργος Γαβρήλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές:

«Μαζί με άλλους τέσσερις συντρόφους υποψηφίους στην Αργολίδα, θα δώσουμε τη μάχη για την πολιτική αλλαγή και για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση, που έχει ανάγκη η χώρα. 

Η Αργολίδα, με τα συσσωρευμένα προβλήματα και τα αναπτυξιακά ελλείμματα, έχει ανάγκη από μια ισχυρή παρουσία και φωνή στη Βουλή και στα κέντρα των αποφάσεων. Σ’ αυτή την προσπάθεια, στρατεύομαι με συνέπεια και με όλες τις δυνάμεις μου, όπως πάντα ξέρω να κάνω. Θα καταφέρουμε να νικήσουμε».

Σύντομο Βιογραφικό του Γεωργίου Γαβρήλου:

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1969. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και στο Κοινωνικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Poitiers της Γαλλίας. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάστηκε το 1995 στο Υπουργείο Προεδρίας, ως Ειδικός Επιστήμων σε θέματα δημόσιας διοίκησης, επί Υπουργίας Γιάννη Ποττάκη. Υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Γεράσιμου Αρσένη, τα έτη 1998-2000. Από το έτος 2000, δικηγορεί στο Ναύπλιο και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε πολλά εργατικά σωματεία (Εργατικό Κέντρο Ναυπλίας-Ερμιονίδας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Ένωση Πυροσβεστών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, Σωματεία Δημοτικών Επιχειρήσεων, Σωματείο Καθαριστών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας κ.α.).

Από το 1999 έως το 2006 ήταν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης του Δήμου Ασίνης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, υπήρξε υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για τα έτη 2016-2019, εκλέχθηκε και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ