ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Άργους Μυκηνών: «Δεν είμαστε υπήκοοι του κ. Μαλτέζου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. | |
Δήμος Άργους Μυκηνών
Ξεκινάει ο πονηρός απερχόμενος από την πολιτική κ. Μαλτέζος την… απάντηση του: «ουδέποτε ανατέθηκε από εμένα…» και παρακάτω «…εάν υπάρχει υπογεγραμμένο από εμένα τέτοιο έγγραφο…». Θέμα υπογραφής και όχι ουσίας. 

Αν δηλαδή το έχει υπογράψει άλλος παράγοντας ή όργανο της Περιφέρειας αλλάζει την ουσία; Αν έχει δοθεί καθ’ υπόδειξη μέσω Αναπτυξιακής Εταιρείας σε συγγενή του είναι ηθικό; Απευθείας ανάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ να γίνεται και δεν έχει σημασία; Το θέμα είναι πολιτικό και ηθικό συνάμα. Δίνουμε μια ευκαιρία ακόμη στον κ. Μαλτέζο να μας απαντήσει: έχει γίνει ή δεν έχει γίνει σε συγγενή του καθ’ υπόδειξη του απευθείας ανάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ; (Το θέμα βέβαια δεν είναι η απευθείας ανάθεση αλλά η συγγενική σχέση)

Οπωσδήποτε, όπως παραδέχεται ο κ. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος των έργων Δημήτρης Καμπόσος δεν είναι το ίδιο με τον Αντιπεριφερειάρχη των λόγων κ. Μαλτέζο. Δεν είναι ίδιοι. Ουδεμία σύγκριση δεν υπάρχει.

Ο ένας έχει αναμορφώσει το δήμο Άργους Μυκηνών και ο άλλος με πακτωλό χρημάτων της Περιφέρειας δεν μπόρεσε να ρίξει λίγα μέτρα άσφαλτο ούτε σε ένα δρομο, αυτόν του κάστρου, όπως είχε υποσχεθεί. Αντιθέτως απέκλεισε το Άργος από το νέο δρομο των αρχαιοτήτων. Αυτό δεν του το συγχωρεί κάνεις Αργείος.

Σχετικά με τις απαντήσεις που ζητά, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, τις έχουμε δώσει εκεί που οφείλουμε, στο Δημοτικο μας Συμβούλιο όπου αποδείχθηκε περίτρανα ότι ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος μας, όπως και άλλοι πολλοί δήμοι ανά την Ελλάδα, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, για το συγκεκριμένο συμβάν που αναφέρεται. Άλλωστε το λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη στην οποία από την πρώτη ώρα απευθύνθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών για να αποδώσει τις ευθύνες. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!

Βέβαια χρησιμοποιεί και την εφημερίδα Documento η οποία βρίζει νυχθημερόν τη κυβέρνηση η οποία έγραψε πως οι γιοί του δημάρχου έχουν πάρει δουλειές από δήμους. Δουλειές έχουν πάρει και μάλιστα απο 15 δήμους πανελλαδικά. Και μόνο μόλις απο 4 στους 26 δήμους της Πελοποννήσου. Εκτός και αν ποινικοποιείται και η δουλειά. Καμμία δουλειά δεν έχουν πάρει βέβαια από το δήμο Άργους Μυκηνών όπως ψεύτικα υπονοεί ο απερχόμενος από την πολιτική κ. Μαλτέζος. Αν θέλει ο κ. Μαλτέζος να χτυπήσει το Δήμαρχο και όχι τα παιδιά του. Είναι ντροπή του να μην ξεχωρίζει προσωπικότητες και να ρίχνει λάσπη σε οικογένειες…

Υ.Γ. Πραγματικά είναι λυπηρό να αναφέρεται ο κ. Μαλτέζος στο 10% του εκλογικού σώματος του δήμου Άργους Μυκηνών που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της δημοτικής μας παράταξης, με τον απαξιωτικό όρο «υπήκοοι». Βέβαια ως γόνος μεγαλοαστικής οικογενείας ίσως έχει μάθει σε υπηκόους, αυτοκράτορες, Λουδοβίκους και Αντουανέτες. Δε μας εκπλήσσουν τέτοιες βασιλικές συμπεριφορές από τον Ιωάννη το Μέγα. Αλλά λίγη σεμνότητα δε βλάπτει.

«…Ο βασιλιάς καθόταν στο θρόνο του ντυμένος με πορφύρα και ερμίνα, πάνω σ' έναν πολύ απλό κι ωστόσο μεγαλόπρεπο θρόνο.

Ά! Να ένας υπήκοος, φώναξε ο βασιλιάς, μόλις φάνηκε ο μικρός πρίγκιπας.

Κι ο μικρός πρίγκιπας αναρωτήθηκε:Πως μπόρεσε να μ' αναγνωρίσει, αφού ποτέ του δεν μ' είχε ξαναδεί!

Δεν ήξερε πως για τους βασιλιάδες, ο κόσμος είναι πολύ απλοποιημένος.

Όλοι οι άνθρωποι είναι υπήκοοι…» (Antoine de Saint Exupery, «Ο Μικρός Πρίγκιπας»).

Δήμος Άργους Μυκηνών   



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ