ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Γ.Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ νικητής στις ερχόμενες εκλογές – Πανηγυρικά η κοπή πίτας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. | | |
Γ.Γκιόλας
Σε μια ζεστή και συντροφική ατμόσφαιρα η Ο.Μ. Άργους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Παρόντες ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην Υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και αρκετά μέλη.


Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο Ντίνος Σωτηρόπουλος.

Ο Γιάννης Γκιόλας στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των επερχόμενων εκλογών και της ευρύτερης δημοκρατικής συνεργασίας, ώστε να απαλλαγεί ο λαός μας από την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που έφερε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Καυτηρίασε τη στάση του κυβερνώντος κόμματος σε ζητήματα όπως η ακρίβεια, η ενέργεια, η ανεργία και τόνισε πως το μοναδικό της μέλημα είναι να εξασφαλίζει υπερκέρδη στις μεγάλες επιχειρήσεις εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μείζον θέμα των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας, που θα οδηγήσει 700.000 οικογένειες κυριολεκτικά στο δρόμο.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ο Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος με τη σειρά του ανέλυσε το στοχευμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο οποίος με την ψήφο του ελληνικού λαού πολύ σύντομα θα κληθεί και πάλι να υποστηρίξει τις ευρύτερες λαϊκές μάζες, οι οποίες υποφέρουν από την πολιτική Μητσοτάκη.

Δείτε τον χαιρετισμό του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο παρακάτω:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ