ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Γ. Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλη η Δωδεκανησιακή κοινωνία στο στερνό αντίο για το Νεκτάριο Σαντορινιό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | |
Κηδεία
Την Τετάρτη 15 Φλεβάρη σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα εκπληρώσαμε μια πολύ πικρή αλλά επιβεβλημένη υποχρέωση απέναντι στον πολύ καλό και άξιο σύντροφό μας το Βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριο Σαντορινιό στην εξόδια ακολουθία και την ταφή του στα χώματα της κατοικίας του τη Ρόδο.


Ο αγαπημένος σύντροφος και φίλος Νεκτάριος, που μας αποχαιρέτισε μόλις στα 51 του χρόνια, υπήρξε ευφυής και προικισμένος άνθρωπος, που αναδείχτηκε και σε εξαιρετικά επιτυχημένο και χρήσιμο για την πατρίδα του και όλη τη νησιωτική Ελλάδα πολιτικό.

Η πορεία του στην Αριστερά και τα κινήματα ξεκίνησε από τα μαθητικά χρόνια του και το Πολυτεχνείο, στο Τμήμα των Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, όπου σπούδασε και αποφοίτησε.
Στη συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικά και δημόσια έργα και παράλληλα εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ μαχόμενος πάντα για τα ιδανικά και τις αξίες της Αριστεράς, σε δύσκολες εποχές αλλά και κατά την εποχή της Κυβερνητικής περιόδου (2015-19), όπου από το 2016 αναδείχθηκε και στις θέσεις του Υφυπουργού και εν συνεχεία Αναπληρωτή Υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής, απ’ όπου προσέφερε τα μέγιστα για τους νησιώτες της Δωδεκανήσου αλλά και όλης της Ελλάδας.

Σαν άνθρωπος ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, φιλικός και πολύ δοτικός. Προστατευτικός και ιδιαίτερα στοργικός για τα δύο παιδιά του, ταιριαστό και ιδανικό κι αγαπημένο ζευγάρι με την ξεχωριστή σύζυγό του Ματίνα.

Είναι βέβαιο, η μνήμη του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή σε όλους τους φίλους και συντρόφους καθώς και τους συντοπίτες του.

Τιμήθηκε ιδιαίτερα από όλη την τοπική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο , αφού στην εξόδιο και την ταφή του παρέστησαν, πέραν της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κώστας Τασούλας, όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειάς του, οι κ.κ. Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης, Τσαμπίκα Ιατρίδη και Ιωάννης Παππάς. Επίσης, ο βουλευτής του ΚΚΕ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης, καθώς και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου.
Το προσκύνημα στη σορό του διήρκησε επί τρεις ώρες με την προσέλευση του κόσμου να σχηματίζει μια ατέλειωτη σειρά, η οποία διακόπηκε μόνο όταν άρχισε η ακολουθία, στην οποία χαρακτηριστικά λειτούργησαν όλοι οι Μητροπολίτες της Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο.

Επίσης παρέστησαν και όλοι οι εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού, με ιδιαίτερα πολυπληθή την αντιπροσωπεία του Λιμενικού Σώματος.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Φωτογραφίες rodiaki.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ