ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευση από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ναυπλίου

βασιλόπιτα
Σε μία σεμνή και συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευση των αριστούχων τέκνων των αποστράτων αξιωματικών.
Γιά πρώτη φορά έγινε και η βράβευση αριστούχου μαθήτριας του Α΄Λυκείου Ναυπλίου στα πλαίσια του βραβείου "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" που καθιερώθηκε από φέτος και γιά κάθε χρόνο,προς τιμήν του ήρωα Αντισυνταγματάρχου Γεωργίου Μπούτου, που τραυματίστηκε θανάσιμα στις 20 Ιουλίου σε αεροπορική επιδρομή της Τουρκικής αεροπορίας, στις πολεμικές επιχειρήσεις του 1974 στην Κύπρο.
Την όλη τελετή προσφώνησε και απηύθυνε ευχές ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Παράρτημα Ναυπλίου Ταξχος ε.α. Πέτρος Διολίτσης.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος ευλόγησε, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε γιά το νέο έτος.
Στην τελετή παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν γιά το νέο έτος οι Βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς. Ο Βουλευτής Ιωάννης Ανδριανός γιά λόγους υγείας δεν παρευρέθηκε και διαβάστηκε επιστολή του με ευχές.
Ευχές απηύθυναν γιά το νέο έτος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος και ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ναυπλίου Αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Βάρσος.
Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή μας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μιχαήλ Μαντάς, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κων/νος Χουντάλας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Υπαλλήλων Σωκράτης Διδασκάλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ