ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | | |
Εκφδληλωση
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός της ομάδας του Ερμή Κιβερίου, στον πολυχώρο Απόλλων στο Κεφαλάρι.

Πολύς κόσμος όλων των ηλικιών με κέφι για χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί, απόλαυσε μια πολύ όμορφη και ξένοιαστη βραδιά με ζωντανή μουσική, φαγητό ποτό και πολλά δώρα.
Επίσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε βράβευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Περικλή και Γιώργου Καρκαλάτου, Δημήτρη Κονοπίση και Γιάννη Κεχαγιά καθώς και του μέλους του ΔΣ Μιχάλη Γκαύρου για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα.
Ο πρόεδρος της ομάδας Θάνος Νταβέλος εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος Παναγιώτης Πετσέλης και Μάριος Ρέσκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι νομικών προσώπων Παναγιώτης Σκούφης, Νίκος Γκαβούνος και Νίκος Δελλής, οι υποψήφιοι βουλευτές Τάσσος Χειβιδόπουλος και Παναγιώτης Ψυχογιός, η πολιτευτής Σόνια Κρίγγου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κιβερίου Παναγιώτης Χασάπης καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά όλη την αίθουσα.
Η Διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θα ήθελε από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για να γίνει η λαχειοφόρος αγορά και εύχεται Καλές Απόκριες με υγεία για να απολαμβάνουμε και στο μέλλον τέτοιες υπέροχες βραδιές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ