ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

"Στραβοπάτησαν" τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους με την ΑΕΚ Μεσολογγίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | | |
Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου
 Στραβοπάτημα για τον Φείδωνα Άργους που παρά την πολύ καλή του εμφάνιση ηττήθηκε από την ΑΕΚ Μεσολογγίου με σκορ 0-1. 

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις απουσίες λόγω τραυματισμών, η ομάδα ήταν για άλλη μια φορά ανταγωνιστική, και μάλιστα κόντρα σε έναν πολύ έμπειρο και ικανό αντίπαλο.

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι μονομαχίες ο Φείδων προσπάθησε εξαρχής να επιβάλει τον ρυθμό του και είχε την κατοχή της μπάλας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. 

Η ΑΕΚ βρήκε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού κοντά στο ημίωρο με την Βρανα-Τριανταφύλλου μετά από εκτέλεση φάουλ. Τα κορίτσια του Φείδωνα αντέδρασαν άμεσα και απείλησαν την εστία της Σόουζα με δυνατό διαγώνιο σουτ της Πάστρα που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών και μακρινό σουτ της Γαλάνη που πέρασε ελάχιστα έξω.
 
Στην επανάληψή τα κορίτσια του Φείδωνα κυριάρχησαν στο ματς και πίεσαν τον αντίπαλο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Φείδωνα χάθηκε λίγο πριν το τέλος από την Μαρκέλλα Πάστρα, που με ψηλοκρεμαστό σουτ σημάδεψε πάλι το δοκάρι.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ως το τέλος να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, με ψυχραιμία και ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν, καθώς οι σαφώς πιο έμπειρες και ψυχωμενες παίκτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου αμυνονταν μαζικά και φρόντιζαν να κερδίζουν χρόνο, διακόπτοντας συνεχώς τη ροή του ματς σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο.
 
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού καταγράφεται η επιστροφή της νεαρης παικτριας του Φειδωνα, Μαρίας Δημητρίου, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της πριν από έναν χρόνο περίπου.
 
Παρά την ήττα αυτή, ο Φειδων εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β Εθνικής, ωστόσο η διαφορά του από τον Αστέρα Τρίπολης μειώθηκε στους 2 βαθμούς.
 
Όσο για την ΑΕΚ Μεσολογγίου, το συγκρότημα του πολύπειρου Γιάννη Γουλή έδειξε την αξία και την κλάση του, ξαναμπαινοντας για τα καλά στην υπόθεση της ανόδου στην Α Εθνική.
 
Φείδων (Τότσικας): Μούγιου Μ.-Σ., Χύκα (Σταύρου), Βαλκάνη, Γκότση, Ξηνταροπούλου (Σαμπάνη), Αρέστη, Τριανταφύλλου, Μούγιου Μ.-Ε., Πάστρα, Τάτα (Δημητρίου), Γαλάνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ