ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Μαρία Ράλλη: Η ανοχή στα κακόβουλα δημοσιεύματα και σχόλια επί προσωπικού τελείωσε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Μαρία Ράλλη
Αγαπητοί συνδημότες , δυστυχώς τα όρια περί λάσπης και προσωπικής συκοφάντησης ξεπεράστηκαν και αναγκάζομαι να ασχοληθώ και να απαντήσω σε ένα δημοσίευμα προσβλητικό , ψευδές , ακραία συκοφαντικό αλλά και μηνύσιμο.

Τα τιμολόγια που ισχυρίζονται ότι ακύρωσα εγώ , ο Δήμαρχος και οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος αιρετός, ΔΕΝ τα ακύρωσα...ΔΕΝ τα ακυρώσαμε ...
 
Η διαδικασία είναι ίδια κάθε έτος για τα τιμολόγια που παραμένουν ανεξόφλητα μέχρι 31/12.
Τα τιμολόγια αυτά ενταλματοποιούνται εκ νέου από την αρμόδια υπηρεσία και φυσικά θα αποπληρωθούν.

ΚΑΝΕΝΑΣ προμηθευτής δεν έχει χάσει τα λεφτά του από το Δήμο και από το.Δημόσιο γενικότερα.
Επίσης , σε καμία περίπτωση δεν μπήκαν εμπόδιο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις , που οφείλουμε να γίνονται , στην προμήθεια απινιδωτών.

Αλλά , όσον αφορά τους απινιδωτές και την λειτουργία των γηπέδων θα επανέλθουμε, διότι και με ευθύνες έχουμε μάθει να ζούμε και ευθύνες θα πρέπει να αναγνωρίζουν όσοι πρέπει.
Σε ότι δε αφορά το ντύσιμο μου και την προσωπική μου ζωή θεωρώ απαράδεκτο και φυσικά μηνύσιμο κάθε σχόλιο.

Αρκετά έχω συκοφαντηθεί ανελέητα και ανήθικα και εις βάρος της οικογένειας μου , για την οποία είμαι υπερήφανη, όπως και αυτοί για μένα.

Συνδημότες μου , φίλες και φίλοι η ανάμειξη μου στα κοινά ενόχλησε και ενοχλεί πολλούς , γιατί και όραμα έχω και σχέδια και αφιερώνω ώρες πολλές δουλεύοντας για να πραγματοποιηθούν όλα όσα είναι εφικτά , αλλά και και για να γίνουν εφικτά τα ανέφικτα.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι έμφυτη.
 
Όσοι δεν τα διαθέτουν και κινούνται λασπώνοντάς με θα λογοδοτήσουν στα αρμόδια δικαστήρια.
Αρκετά με την συκοφαντία στο πρόσωπο μου, αρκετά με την προσπάθεια αποθάρρυνσης νέων και υγιών ανθρώπων από το δημόσιο βίο.

Συνεχίζω να ονειρεύομαι και να δουλεύω ως θεσμική , αλλά και ως ενεργός πολίτης και λυπάμαι για όλους αυτούς που με προσωπικές συκοφαντίες και τόσο φτηνά δημοσιεύματα πολιτεύονται.

Νιώθω μικρή και άπειρη για να διδάξω μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας , όμως νιώθω ευτυχής που μου τα δίδαξαν εμένα οι γονείς μου και εγώ τα διδάσκω στα παιδιά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια μου , στις φίλες και στους φίλους που με στηρίζουν σε όλα ...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες που με εμπιστεύονται και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ΔΟΠΠΑΤ και του Δήμου για την συνεργασία....

Η ανοχή στα κακόβουλα δημοσιεύματα και σχόλια και επί προσωπικού τελείωσε. Η μήνυση και η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση είναι η απάντηση.
 
Δεν θα επιτρέψουμε να «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Συνεχίζουμε δυναμικά και με στόχους ...

Υ. Γ. Η τακτική των ψευδών κατηγοριών, της συκοφαντίας, των απειλών και του εκφοβισμού στην πολιτική και κοινωνική ζωή και κυρίως απέναντι σε γυναίκες είναι κάτι το οποίο έφεραν τελευταίως ορισμένοι και στο Δήμο μας. Θα το σταματήσουμε εδώ!

Μαρία Ράλλη
Δημοτική Σύμβουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ