ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Χειβιδόπουλος: “Μια νέα εποχή ξεκινά στα αθλητικά δρώμενα του Ναυπλίου, της Αργολίδας, της Πελοποννήσου”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Χειβιδόπουλος
Την προσεχή Δευτέρα (27/2) ξεκινούν στο Ναύπλιο οι 16οι Μεσογειακοί Αγώνες Χάντμπολ Γυναικών (U17) και ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος με μια προσωπική του δήλωση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενηθεί για μια εβδομάδα στην πόλη του Ναυπλίου (27/2-4/3).

«Μια άλλη εποχή ξεκινά στα αθλητικά δρώμενα του Ναυπλίου, της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, με την εγκατάσταση στο Ναύπλιο της μοναδικής Διεθνούς Αθλητικής Ομοσπονδίας με έδρα τη χώρα μας. 

Η οριστική εγκατάσταση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (M.H.C.) είναι πλέον πραγματικότητα. Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά την μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (M.H.C.) στο Ναύπλιο είναι επίσης γεγονός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Φιλοξενούμε τους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες Γυναικών, με 10 εθνικές ομάδες στο όμορφο Ναύπλιο. Η καρδιά του αθλήματος μας χτυπάει για μια εβδομάδα στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας από τις 27/2 έως τις 4/3. 

Ευχαριστώ τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Δήμαρχο Δ.Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου , τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο,για την υποστήριξη τους και την ουσιαστική τους συμμετοχή, στην πρωτοβουλία που πήρα πριν ένα χρόνο για την μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (M.H.C.) από την Ρώμη στο Ναύπλιο. Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε. κ. Κ. Γκαντη και το ΔΣ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενακη και τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (I.H.F.) για την βοήθεια τους στην προσπάθειά μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ακούραστους συνεργάτες μας στην Ο.Χ.Ε. και τους συνεργάτες του Δημάρχου και του ΔΟΠΑΑΤ αλλά κυρίως τους εθελοντές του αθλήματος στην περιοχή, για την ακούραστη συνεισφορά τους στην προετοιμασία της διοργάνωσης. 

Καλή μας Επιτυχία στην διοργάνωση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ