ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης κεντρικών οδών στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:57:00 μ.μ. | | | |
Οδός Σέκερη
Ξεκίνησαν από τον Δήμο Ναυπλιέων τα έργα ανάπλασης των οδών Σέκερη και Μπουμπουλίνας στο Τολό.

Η ανάπλαση, προϋπολογισμού σχεδόν 2 εκ. ευρώ, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και  περιλαμβάνει ανακατασκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, νέες φυτεύσεις, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, δίκτυο ομβρίων υδάτων, προμήθεια κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, δημιουργία χώρων στάθμευσης και διαβάσεων, χάραξη ποδηλατόδρομου και ανάπλαση χώρων πρασίνου.
«Ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε με ιδιαίτερο ζήλο και σε αγαστή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Επιδιώκουμε το Τολό στο τέλος της διαδικασίας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο φιλόξενο μια σύγχρονη περιοχή που με τις αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που θα συντελεστούν, να τις “αγκαλιάσουν” οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες του», δήλωσε για το έργο ο δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος.
Το Τολό είναι ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της Αργολίδας και αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών εδώ και χρόνια. Το έργο της ανάπλασης των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη αναμένεται να αποτελέσει ένα συν στην επισκεψιμότητα της περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ