ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου στην Πελοπόννησο για ταινία με θέμα την επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | |
Θανάτωση των μνηστήρων
Οι ηθοποιοί Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινός συνεργάζονται ξανά μαζί σε μία φιλόδοξη συμπαραγωγή Ιταλίας-Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, με τίτλο «The Return», δια χειρός Ουμπέρτο Παζολίνι.

Σύμφωνα με το «Deadline» η ανεξάρτητη αμερικανική εταιρεία Bleecker Street απέκτησε τα δικαιώματα διανομής στη Βόρεια Αμερική και αναμένεται στις αίθουσες το 2024. Βασισμένη στη Οδύσσεια του Ομήρου το σενάριο της ταινίας συνυπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη, ο Έντουαρντ Μποντ, και ο Τζον Κόλι.

Η ιστορία ακολουθεί την επιστροφή του Οδυσσέα (Φάινς) στην Ιθάκη, μετά από 20 χρόνια, κατεβεβλημένο και αγνώριστο. Σύμφωνα με τη σύνοψη έχουν αλλάξει πολλά στο βασίλειό του. 

Η αγαπημένη του σύζυγος Πηνελόπη (Μπινός) είναι τώρα φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, κυνηγημένη από φιλόδοξους μνηστήρες ενώ ο γιος τους Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο στα χέρια των μνηστήρων, που τον βλέπουν ως εμπόδιο στην ανελέητη καταδίωξη της Πηνελόπης και του βασιλείου.

 Ετσι ο Οδυσσέας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του προκειμένου να ξαναβρεί τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογένειά του. Στον ρόλο του Τηλέμαχου ο Τσάρλι Πλάμερ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στην Κέρκυρα και στην Πελοπόννησο και θα συνεχίσουν στην Ιταλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ