ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Γ. Γκιόλας βουλευτής Αργολίδας: Η αριστερά θα ξανάρθει να σταθεί στο πλευρό εκείνων που πλήττονται βάναυσα από τον νεοφιλελευθερισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Γ. Γκιόλας βουλευτής Αργολίδας
Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ Πελοποννήσου και στον Ίωνα Ξυπολιά μίλησε χτες το μεσημέρι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα αλλά και για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Για το θέμα της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής υπερασπίστηκε στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να ψηφίσει παρών, με το σκεπτικό ότι η Κυβέρνηση έπρεπε να αποκλείσει κατηγορηματικά την συμμετοχή της εγκληματικής αυτής οργάνωσης και όχι να αφήνει «χαραμάδες» και για άλλα κόμματα που ενδεχομένως να χαρακτηριστούν έτσι από άλλες, μαχητικής μορφής διεκδικήσεις των δικαιωμάτων τους. Ο κ.Βορίδης, είπε χαρακτηριστικά, «αφήνει με το νόμο αυτό, μεγάλα περιθώρια να δούμε στο μέλλον να χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση, ακόμη και μια ομάδα ανθρώπων που διαμαρτύρεται κλείνοντας ένα δρόμο..».

Για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στελεχών της Κυβέρνησης, πολιτικών αντιπάλων, αρχηγό των Ε.Δ. αλλά και δημοσιογράφων, τόνισε πως «ο κόσμος πρωτίστως μπορεί να ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά του και τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όμως προβληματίζεται έντονα, δυσφορεί και ανησυχεί για το μέλλον της ίδιας της Δημοκρατίας όταν αποδεδειγμένα πλέον, συμβαίνουν όλα αυτά».

Η επιστροφή της Αριστεράς στην διακυβέρνηση του τόπου είναι πιο αναγκαία από ποτέ, επειδή ο νεοφιλελευθερισμός δείχνει ξεκάθαρα, μέσα από την πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι έχει σαν μοναδικό στόχο τον πλουτισμό των ισχυρών και την πτώχευση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Γκιόλα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ