ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Το Τμήμα Πελοποννήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. |
Βασιλόπιτα
Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, στην Τρίπολη μέσα σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών για τον απολογισμό δράσεων έτους 2022 καθώς και για τον προγραμματισμό δράσεων έτους 2023.
Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου, τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για το μέλλον της κοινωνικής πολιτικής στην χώρα μας εξαιτίας της μεγάλης υποστελέχωσης ή της ανυπαρξίας οργανωμένων κοινωνικών υπηρεσιών σε πολλούς φορείς του δημόσιου τομέα, όπως τοπική αυτοδιοίκηση, πρωτοδικεία, νοσοκομεία κ.α.
Έγινε αναφορά στις ενέργειες-δράσεις που πρέπει να γίνουν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας, που για το έτος 2023, είναι αφιερωμένη στην Παιδική Προστασία.

Τέλος, κοινή είναι η διαπίστωση ότι, η ενεργός συμμετοχή των μελών του ΣΚΛΕ, στις επιτροπές και στις υπόλοιπες διαδικασίες ενισχύει το ρόλο του ΣΚΛΕ ως φορέα που συνδράμει στην κοινωνική αλλαγή και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, επηρεάζοντας πολιτικές μέσα από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ