ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Παρουσία του Γ. Γκιόλα έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Στην κοπή της πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας παραβρέθηκε ο Γιάννης Γκιόλας χτες Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, μία μέρα μετά την ανακοίνωσή του περί της μη καθόδου του ως υποψήφιος με το κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής τις δύο τελευταίες τετραετίες. Προσκαλεσμένος στην εκδήλωση και κεντρικός ομιλητής ήταν ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πέτρος Κόκκαλης.
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τόνια Αντωνοπούλου και Σπύρος Αντουλινάκης, ο προϊστάμενος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Τσαμαδός και ο Τάσος Λάμπρου δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης από την πλευρά της διοργανώτριας Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ερμιονίδας, έκανε με αμεσότητα και επιτυχία ο σ. Σταύρος Κούστας ο οποίος προλόγισε τους ομιλητές.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε, σε έντονο και συγκινησιακό κλίμα, στις προσπάθειες που έγιναν επί των ημερών του για την περιοχή, δίνοντας το βάρος στο μεγάλο έργο της μεταφοράς του νερού του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, το οποίο όμως εδώ και τρισήμισυ χρόνια εξελίσσεται με εξαιρετικά βραδείς ρυθμούς.
Στάθηκε στην προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στην τεράστια προσπάθεια της χώρας να βγει από τη μέγγενη των Μνημονίων, στην απουσία σκανδάλων και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, κάτι που οδήγησε όχι μόνο στην απαλλαγή από τα Μνημόνια αλλά και στη δημιουργία του περίφημου μαξιλαριού των 37 δις. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του πως «η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε φερέγγυα, υπεύθυνη και έντιμη».
Κλείνοντας και αναφερόμενος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τα ιδανικά και τις αρχές της Αριστεράς, μακριά από τον παραγοντισμό, το προσωπικό συμφέρον και την ιδιοτέλεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ