ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΣ Αργολίδας: Ποιοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο - Με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Μαύρο περιβραχιόνιο
Μόνο οι αγώνες της  Α1 κατηγορίας Αργολίδας, στο ποδόσφαιρο, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου.


Αυτό γνωστοποίησε στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης.

Μετά από επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ Τρίπολης, με τον πρόεδρο της διοίκησης της Ένωσης των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, για να διεξαχθούν τα παιχνίδια της Α1 Κατηγορίας, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να ισχύουν τα πιο κάτω:Να υπάρχουν απινιδωτές σ’ όλα τα γήπεδα.
Να προσκομιστούν υπεύθυνες δηλώσεις, που θα ορίζουν τους πιστοποιημένους ανθρώπους, που θα κάνουν χρήση του εξωτερικού απινιδωτή.

Επίσης:

Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα της Α2 Κατηγορίας, καθώς επίσης και αυτό της Β Τοπικής, μέχρι να βρεθεί λύση με τους απινιδωτές.

Αναβάλλονται, επίσης, και τα πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14, για το Σαββατοκύριακο, μέχρι να βρεθεί λύση με τους απινιδωτές.

Οι πιστοποιημένοι, επίσημοι γιατροί των αγώνων, θα πρέπει να βρίσκονται στα γήπεδα, 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων, έτσι όπως έχει αποφασίσει η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣ Αργολίδας, απ’ τις 20 Ιανουαρίου 2023.

Το πόρισμα, με τα ακριβή αίτια του θανάτου του ερασιτέχνη 46χρου ποδοσφαιριστή δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Εις μνημών του Σάκη Σαράντη το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου οι ομάδες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια. Στους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ