ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

«Βούλιαξε» από κόσμο το Ναύπλιο το τριήμερο της αποκριάς - Απόλυτα επιτυχημένες οι εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
Καρνάβαλος
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, το οποίο επέστρεψε δυναμικά μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό. 
Το Ναύπλιο αποτέλεσε για άλλη μια φορά έναν από τους κορυφαίους τόπους συγκέντρωσης καρναβαλιστών από όλη τη χώρα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η 100% πληρότητα, στην πόλη του Ναυπλίου, αλλά και στις περιαστικές μονάδες που ήταν διαθέσιμες για το τριήμερο αυτό.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχία της επανεκκίνησης του καρναβαλιού εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά επιστρέψαμε στην κανονικότητα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί υπηρετήσαμε ξανά έναν πολύ μεγάλο θεσμό. Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους συντελεστές που έβαλαν πλάτη, ώστε το Αναπλιώτικο Καρναβάλι να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα καρναβάλια της χώρας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα σωματεία τους, επαγγελματίες τους φορείς και φυσικά όλους τους καρναβαλιστές. 
Ο βασικός μας στόχος, οποίος ήταν να περάσει καλά ο κόσμος και να διασκεδάσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτεύχθηκε. Γι αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία, το Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Ερυθρό Σταυρό, το νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, γιατί ήταν εκείνοι που δέχθηκαν την μεγαλύτερη πίεση και κλήθηκαν για μια ακόμη φορά να διαχειριστούν το κομμάτι της δικής μας χαράς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της καθαριότητας του δήμου οι οποίοι δούλεψαν ολονυχτίς και μας προσέφεραν ένα δήμο καθαρό έτοιμο για την επόμενη μέρα».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη σημείωσε: «Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι, είναι μια μεγάλη γιορτή, όπου συμμετέχει όλη η πόλη και φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχαριστούμε όλες τις καρναβαλικές ομάδες που συμμετείχαν οι οποίες με πολύ κέφι σχεδίασαν, κατασκεύασαν και υλοποίησαν το θέμα τους με βάση την ιδεολογία και την κουλτούρα τους. Ευχαριστούμε την ομάδα Art 25 για την κατασκευή των εξαιρετικών γιγαντόκουκλων, την ομάδα HELIX Action Theatre, την ομάδα της Σχολής Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου μας, την Πειραματική σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ, την ομάδα των Ντόμινο, την ομάδα των "Κυριών μιας άλλης εποχής" και φυσικά κάθε μεμονωμένο καρναβαλιστή που έγινε μέρος της παρέλασης. Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες στο "Παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού" που εδώ και χρόνια προσφέρουν άφθονο γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους».
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το σημαντικότερο όλων, είναι ότι η επόμενη μέρα μας βρήκε όλους ικανοποιημένους, γιατί καταφέραμε να κρατήσουμε γερά τους παραδοσιακούς μας δεσμούς, να ζήσουμε ανθρώπινες και ειλικρινείς στιγμές και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη Μεγάλη Σαρακοστή και το Πάσχα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ