ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζει τις επισκέψεις της σε κάθε γωνιά της Αργολίδας η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις της σε κάθε γωνιά της Αργολίδας η Πολιτευτής του Νομού Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Αργολίδα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία προς τις εκλογές.
 «Χωριό χωριό, πόρτα πόρτα η αγάπη σας μεγαλώνει» έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα στέλνοντας μήνυμα προς τους πολυπληθείς φίλους της που την υποδέχονται σε κάθε γωνιά της Αργολίδας.
Στις περιοδείες της αναφέρει πως η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός που μέσα σε τρία χρόνια, έδωσε περισσότερα στην κοινωνία από αυτά που υποσχέθηκε. 
Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε νέες,πρωτόγνωρες συνθήκες, λέει η Σόνια, η χώρα βρέθηκε απέναντι σε ραγδαίες μεταβολές και παρόλα αυτά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη, ξεπέρασε έναν-έναν τους σκοπέλους, στήριξε και στηρίζει καθημερινά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, μείωσε περισσότερους φόρους απ’ όσους είχε δεσμευτεί ότι θα μειώσει, αυξάνει τις συντάξεις, μείωσε δραστικά την ανεργία μέσα από την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και για τρεις συνεχόμενους μήνες έχουμε μια μονάδα χαμηλότερο πληθωρισμό από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Η Ελλάδα ακολούθησε τη σωστή κατεύθυνση ·ο δρόμος, όμως,που έχουμε να διανύσουμε δεν τελείωσε.
Είναι πολλά ακόμη αυτά που χρειάζεται να γίνουν. Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της Νέας Δημοκρατίας και θα δείξουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρει καθημερινά η πολιτευτής της ΝΔ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ