ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Δωρεάν συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και των Κοινωνικών Ομάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Μαραθώνιος Ναυπλίου
Μια ακόμα πρωτοβουλία της διοργάνωσης του Μαραθώνιου Ναυπλίου είναι η Δωρεάν Συμμετοχή της τοπικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας αλλά και όλων των ομάδων κοινωνικής προσφοράς του Δήμου που δραστηριοποιούνται στην στήριξη των πολιτών που την έχουν ανάγκη.

Στόχος με κίνητρο την συμμετοχή, η άθληση για όλους. Η πρωτοβουλία αυτή είναι μοναδική στην έκταση της στην χώρα μας. Προσβλέπει στην συστηματική άθληση, η οποία έχει να προσδώσει στην οικογένεια και στην κοινωνικά μόνον θετικό πρόσημο.
 
Για τους μαθητές των Σχολικών Μονάδων η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί ομαδικά μέσα από το σχολείο μέχρι τις 22/02/23.

Μαθητές Λυκείων μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 5 χλμ.
Μαθητές Γυμνασίων μπορούν να συμμετάσχουν και 5 χλμ. και στα 2,5 χλμ.
Μαθητές Δημοτικού μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 2,5 χλμ.

Για την ομαδική εγγραφή σχολείου θα πρέπει αρχικά, να πραγματοποιήσει εγγραφή ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός / Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας. Ο Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας εκπροσωπεί την σχολική μονάδα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του θα λάβει email με οδηγίες για την πραγματοποίηση της εγγραφής των μαθητών.

Από την ομαδική εγγραφή εξαιρούνται οι μαθητές της Α, Β & Γ τάξης Δημοτικού. Για την ομαδική εγγραφή μαθητών Α, Β & Γ τάξης Δημοτικού και των συνοδών τους θα πρέπει να οριστεί μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή Καθηγητής ως εκπρόσωπος της ομαδικής συμμετοχής.

 Εγγραφή Σχολικής μονάδας για τα 5χλμ. 
https://apps.runin.gr/.../ec36c0c2a34375009f9c6b17a099454...

Εγγραφή Σχολικής μονάδας για τα 2,5χλμ. 
https://apps.runin.gr/.../3d95452801f7bfc6b62ab3e63a26dd9...

Η εγγραφή των Ομάδων Κοινωνικής Προσφοράς είναι Δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί ομαδικά μέσα από τον κοινωνικό φορέα τους μέχρι τις 22/02/23.

Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας
ΚΑΠΗ – ΚΕΦΙ Δήμου Ναυπλιέων
ΚΕΘΕΑ – Κύτταρο/Οξυγόνο

Για τις εγγραφές των κοινωνικών ομάδων

Για την ομαδική εγγραφή θα πρέπει αρχικά ο Υπεύθυνος της Ομάδας να πραγματοποιήσει εγγραφή. Η εγγραφή γίνετε με την αποστολή αιτήματος στην διοργάνωση στο  email: registrations@nafpliomarathon.gr.
 
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου για άλλη μία χρονιά στηρίζει την μαζική συμμετοχή των κοινωνικών ομάδων στην συνεχή προσπάθεια για δημιουργία και Δικαίωμα στη Ζωή.
 
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για την διοργάνωση και τις παράλληλες εκδηλώσεις στο website: https://www.nafpliomarathon.gr/
και στο FaceBook: https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ