ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

"Τρίπολη in Colour": Καρναβαλικό event με Γιώργο Τσαλίκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Τρίπολη in Colour
Αυτήν την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, η Τρίπολη φιλοξενεί ένα μεγάλο καρναβαλικό event γεμάτο μουσική, χορό, χρώμα και ενέργεια. 

Το «Tripoli in Colour» αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Δήμου Τριπόλης και του Colourday Festival. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό event που μεταφέρει στην Αρκαδική πρωτεύουσα τα μοναδικά vibes του μεγαλύτερου και πιο χρωματιστού ελληνικού φεστιβάλ.

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα αποτελέσει αφορμή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και μια πραγματική ευκαιρία να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί στα πρότυπα του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Ελλάδας. Την έναρξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτήσει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος θα μεταδίδει τον παλμό καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας. On stage o αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιώργος Τσαλίκης, θα ερμηνεύσει live τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μαζί του, ακόμη, εκρηκτικοί Djs που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τα πιο δημοφιλή χορευτικά hits.

Αποκορύφωμα της ημέρας, φυσικά, οι οργανωμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος που θα μας τυλίξουν μέσα σε ένα μαγευτικό πολύχρωμο σύννεφο.

Είτε γίνεις μέρος της παρέλασης είτε όχι, φόρεσε τη στολή σου, οπλίσου με αποκριάτικο κέφι, γέμισε τις τσέπες σου με σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο, προμηθεύσου το χρώμα σου από το Colourday spot κοντά στο stage και έλα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 13:30 στην πλατεία Άρεως για να απολαύσεις:

• Συντονισμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος

• Ατέλειωτο παιχνίδι με χρώμα

• Εντυπωσιακά, συναυλιακά special effects με confetti, κορδέλες, σπίθες κ.α.

• Live μουσική

• Πολύ χορό

• Και αμέτρητες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με την παρέα

Extra Tip: Φόρεσε την στολή σου ή την αυτοσχέδια φορεσιά σου χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις. Το χρώμα φεύγει εύκολα από τα ρούχα και το δέρμα με αέρα ή με νερό!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ