ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Κατέβασε ρολά το κατάστημα Public στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | |
κατάστημα τεχνολογίας
Στη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος στο Άργος προχώρησε η Public, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Το κατάστημα της αλυσίδας λειτουργούσε από το 2013 στην οδό Δαναού 25. Αποτέλεσε μέρος του σχεδιασμού της διοίκησης της εταιρείας στην καρδιά του Άργους. 

Ωστόσο το κατάστημα αποφασίστηκε να κατεβάσει οριστικά ρολά σήμερα, μετά από 10 χρόνια λειτουργίας.
Το σύνολο της δραστηριότητάς του και των εμπορευμάτων που διέθετε όπως πληροφορούμαστε θα μεταφερθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες. 

Το συγκεκριμένο κατάστημα τεχνολογίας συγκέντρωνε το ενδιαφέρον και την προτίμηση των καταναλωτών όχι μόνο από το Άργος αλλά σχεδόν από όλη την Αργολίδα.

Στο κατάστημα σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν 10 περίπου υπάλληλοι οι οποίοι όπως όλα δείχνουν μένουν χωρίς δουλειά.

Αιφνιδιαστική εξέλιξη υπήρξε σήμερα και για το υποκατάστημα της αλυσίδας Public στην πόλη του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διευθυντικό στέλεχος ενημέρωσε σχετικά το προσωπικό για το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Αγρίνιο.



Ήδη πελάτες ενημερώνονται πως σήμερα Παρασκευή είναι και η τελευταία ήμερα λειτουργίας του. 

Να σημειωθεί πως στη σελίδα του καταστήματος του Αγρινίου στην Google, υπάρχει η επισήμανση πως το κατάστημα είναι οριστικά κλειστό.
Η Public σε κάθε περίπτωση κάνει γνωστό πως υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι τρόποι με του οποίους εύκολα και γρήγορα εξυπηρετείται ο καταναλωτής για χιλιάδες προϊόντα, μέσω του pubic.gr και της νέας υπηρεσίας Locker Pickup σε συνεργασία με την Box Now.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ